Η VinFast δημιουργεί σε συνεργασία με την Pininfarina

Η VinFast δημιουργεί σε συνεργασία με την Pininfarina

Δυναμικά μπαίνει η βιετναμέζικη VinFast στον παγκόσμιο αυτοκινητιστικό χάρτη, συμμετέχοντας στο προσεχές Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού με δύο μοντέλα δια χειρός Pininfarina.

 

VinFast SUV

Η νέα εταιρεία, VinFast, μέλος του ομίλου Vingroup, θα παρουσιάσει δύο μοντέλα στη Γαλλία, ένα sedan και ένα SUV. Έχοντας υπογράψει σύμβαση με τον Pininfarina, αξίας 5 εκατ. δολαρίων και έχοντας συνάψει συμβόλαιο συνεργασίας με τη BMW στην παραγωγή αυτοκινήτων, η VinFast σκοπεύει να κατασκευάσει ποιοτικά, μοντέρνα, ασφαλή και όμορφα σε σχεδιασμό μοντέλα.

Το σλόγκαν της εταιρείας είναι «Βιετναμέζικη ταυτότητα – ιταλικό design  – γερμανική τεχνολογία – διεθνή στάνταρ» αντανακλώντας έτσι, όχι μόνο το γεγονός ότι ο πήχης έχει τεθεί ψηλά, αλλά και την πρόθεση της διείσδυσης, εκτός από την τοπική, αλλά και στην παγκόσμια αγορά.

Ήδη η VInFast ετοιμάζει μια νέα μονάδα παραγωγής, αποκλειστικής για τα νέα μοντέλα που προκύπτουν με τη συνεργασία του διάσημου ιταλικού οίκου Pininfarina. Η μονάδα αυτή φτάνει τα 500.000 τ.μ., βρίσκεται στην πόλη Χάι Πονγκ και θα είναι έτοιμη τον Ιούλιο. Επιπρόσθετα, η βιετναμική εταιρεία έχει κλείσει συμφωνίες συνεργασίας ως προμηθευτές με μια σειρά καταξιωμένων εταιρειών από όλον τον κόσμο. Μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται οι Bosch, Siemens, Ital Design, Torino Design, Zagato, BMW και Magna Steyr. Τα πρώτα αυτοκίνητα αναμένεται ότι θα περάσουν τη γραμμή παραγωγής το τρίτο τρίμηνο του επόμενου έτους.

 


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...