VW Tarok Concept

VW Tarok Concept

VW Tarok Concept expo

VW Tarok Concept expo

Στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Σάο Πάολο παρουσίασε το Tarok Concept η VW, που ενώνει τις κατηγορίες SUV-pick up.

VW Tarok Concept front

VW Tarok Concept front

Στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας παρουσίασε για την αγορά της χώρας κυρίως, το Tarok Concept η Volkswagen. Το αυτοκίνητο έχει πολλά χαρακτηριστικά ενός SUV και ενός pick-up, ξεχωρίζοντας για τους μεγάλους και έξυπνους χώρους φόρτωσης που παρέχει. Το 4πορτο, 2κάμπινο και 5θέσιο όχημα, μπορεί να φιλοξενήσει βαριά και μακριά φορτία παράλληλα.

VW Tarok Concept back

VW Tarok Concept back

Το μάξιμουμ ανέρχεται στον έναν τόνο, ενώ αναφορικά με τον χώρο που διαθέτει, ανοίγοντας ένα τμήμα της πίσω πόρτας, αυτομάτως αυξάνεται σε μεγάλο βαθμό, ενώ μπορεί να γίνει ακόμα μεγαλύτερος, εφόσον διπλωθεί το πίσω μέρος της πίσω καμπίνας.

VW Tarok Concept action

VW Tarok Concept action

Εσωτερικά, ξεχωρίζει ο ψηφιακός σχεδιασμός, με το μάτι να «τραβάει», η απόχρωσης Cypress Metallic λωρίδα, μετωπικά του ταμπλό, που περιλαμβάνει το σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης, την ψηφιακή λειτουργία του κλιματισμού και το Digital Cockpit.

VW Tarok Concept interior

VW Tarok Concept interior

Ο κινητήρας του Tarok Concept είναι 1,4 λίτρων, 150 ίππων, 4κύλινδρος, τεχνολογίας TSI, που μπορεί να λειτουργήσει (στη Βραζιλία) με καθαρή αιθανόλη (Ε100) ή με μίγμα αιθανόλης/βενζίνη (Ε22). Συνεργάζεται με ένα 6τάχυτο αυτόματο κιβώτιο, με μόνιμη 4κίνηση 4Motion. Στο μέλλον, το αυτοκίνητο θα εφοδιάζεται με έναν 2λιτρο turbo diesel κινητήρα TSI, απόδοσης 150 ίππων, ενώ δεν αποκλείεται να ντεμπουτάρουν και άλλες εκδοχές τόσο στη Βραζιλία όσο και σε άλλες αγορές.

Πηγή: Volkswagen


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...