VW, μικρή πτώση στις πωλήσεις Σεπτεμβρίου

VW, μικρή πτώση στις πωλήσεις Σεπτεμβρίου

Μικρή πτώση των πωλήσεων παγκοσμίως παρουσίασε η VW το Σεπτέμβριο που μας πέρασε, συγκριτικά με τον περασμένο, με τη γερμανική εταιρεία να προβαίνει και στη συνολική αποτίμηση για το 9μηνο που προηγήθηκε.

Μικρή πτώση των πωλήσεων παγκοσμίως παρουσίασε η διάθεση οχημάτων για τη Volkswagen για τον μήνα Σεπτέμβριο, συγκριτικά με τον περασμένο. Η γερμανική φίρμα διέθεσε 485 χιλιάδες οχήματα, 18,3% λιγότερα από τον ίδιο μήνα πέρυσι.

Η πτώση αυτή, οφείλεται στις αλλαγές του νέου κύκλου μέτρησης WLTP, που ισχύουν στην Ευρώπη και ειδικότερα στη Γερμανία, εκεί όπου οι τιμές ήταν 42,6% και 47.1% κάτω από τις αντίστοιχες του περσινού μήνα και έτους.

Ωστόσο, οι πωλήσεις του πρώτου 9μηνου του 2018 μετριάζουν κάπως την πτώση στις πωλήσεις, καθώς έως τώρα, η γερμανική φίρμα έχει διαθέσει περίπου 4.622.900 οχήματα παγκοσμίως, κάτι που της έδωσε τη δυνατότητα να σημειώσει αύξηση 2.9% συγκριτικά με το 9μηνο του ’17.

Στη Βραζιλία, από εκεί και πέρα, η μάρκα εμφάνισε άνοδο του 26,1%, πάντα σε σχέση με τον προηγούμενο Σεπτέμβριο, τη στιγμή που αναμένεται περαιρέτω άνοδος από αυτόν τον Νοέμβριο παγκοσμίως.

 


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...