YAMAHA MT-07 με Riding School

YAMAHA MT-07 με Riding School

Δύναμη, ευελιξία και έντονα συναισθήματα που προσφέρει μόνον η ΥΑΜΑΗΑ ΜΤ-07, τώρα και με δώρο μαθήματα ασφαλούς οδήγησης.

YAMAHA MT-07 fun to ride

Η YAMAHA MT-07 έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει απόλαυση, εξοικονόμηση χρημάτων και πραγματική διασκέδαση. Τα πάντα σε αυτή την ευέλικτη naked μοτοσικλέτα, από τη μεγάλη ροπή της μέχρι το ευέλικτο πλαίσιο και την εξαιρετική οικονομία που προσφέρει, την κάνει ακαταμάχητη τόσο για νέους όσο και για έμπειρους αναβάτες.

 

Τα μαθήματα ασφαλούς οδήγησης Riding School –A (Άλφα) πραγματοποιούνται στις εγκαταστάσεις του Riding School στο Πολυδένδρι Αττικής (πρώην Auto Festival) υπό την εποπτεία του γνωστού Θανάση Χούντρα. Κατά τη διάρκεια της Ημερίδας γίνονται συνεχείς αναφορές σε συμβουλές ασφαλούς κίνησης στον αστικό ιστό, αλλά και τεχνικές συμβουλές για τη μοτοσυκλέτα και τον οδηγό. Επίσης προσφέρεται έντυπο «Οδηγείστε έξυπνα και με ασφάλεια» με συμβουλές για την ασφαλή οδήγηση μοτοσικλέτας. Η προσφορά ισχύει για νέους κατόχους ΜΤ-07 ως και 31/12/2017. Η ημερίδα θα οργανωθεί σε ημερομηνία εντός του Φεβρουαρίου 2018.

 


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...