Επέκταση συνεργασίας Alfa Romeo και Sauber Motorsport

Alfa Romeo - Sauber

Επέκταση συνεργασίας Alfa Romeo και Sauber Motorsport

Επέκταση συνεργασίας Alfa Romeo και Sauber Motorsport
Επέκταση συνεργασίας Alfa Romeo και Sauber Motorsport

 

Η επέκταση συνεργασίας Alfa Romeo και Sauber Motorsport ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην αγωνιστική ιστορία των δύο μαρκών, οι οποίες απολαμβάνουν σειρά επιτυχιών.

 

Alfa Romeo - Sauber

Alfa Romeo – Sauber

 

Η συνεργασία έχει θέσει φιλόδοξους στόχους για πρόοδο από χρονιά σε χρονιά και θα επιτρέψει στα δύο μέρη να εξελίξουν το όραμα τους σε ένα σταθερό περιβάλλον, έτσι ώστε οι Sauber Motorsport και Alfa Romeo να εργαστούν για την επιτυχία τους, στις πίστες, αλλά και εκτός από αυτές.

 

 

Με την επιστροφή της Alfa Romeo στην Formula 1 το 2018, μέσα από την ομάδα προέκυψε η ανάδειξη του ταλέντου του Charles Leclerc και του Antonio Giovinazzi, αλλά και η ένταξη στην ομάδα του θρύλου Kimi Räikkönen. Οι σημαντικές αλλαγές που θα προκύψουν στην Formula 1 το 2022 αποτελούν μια ευκαιρία για την ομάδα να κάνει ένα σημαντικό βήμα προς τα εμπρός, με βάση και το νέο περιβάλλον που διαμόρφωσαν οι κανονισμοί στις αρχές του 2021.

 

 

Η επέκταση της συνεργασίας των Sauber Motorsport και Alfa Romeo δείχνει την επιθυμία και των δύο να συνεχίσουν την ανοδική τους πορεία, με στόχο τη δημιουργία ενός συναρπαστικού μέλλοντος για την ομάδα και τη μάρκα.

 

 

Ένας σχεδιασμός με μακροπρόθεσμο πλάνο

 

 

Η Alfa Romeo τώρα γράφει το μέλλον της και σχεδιάζει το μακροπρόθεσμο πλάνο της. Με μια ισχυρή και γεμάτη έμπνευση Ιταλική κληρονομιά, η Μάρκα παραμένει πιστή στις ρίζες της, παρά τις αλλαγές που φέρνει η ηλεκτροκίνηση. Η απόλαυση του οδηγού και το πάθος παραμένουν στο επίκεντρο, αλλά η ηλεκτροκίνηση θα δώσει την ευκαιρία στη Μάρκα να επαναπροσδιορίσει τη βιώσιμη απόδοση.

 

 

Η παρουσία της στο μηχανοκίνητο αθλητισμό και συγκεκριμένα στην F1, θα συνεχίσει να παίζει βασικό ρόλο στο μέλλον, πάντα αντιπροσωπεύοντας το Ιταλικό αθλητικό πνεύμα και το DNA της Alfa Romeo από το 1910. Η F1 αποτελεί το απόλυτο εργαστήριο αλλαγών και ως εκ τούτου βασικό στοιχείο στο δρόμο της Alfa Romeo προς την ηλεκτροκίνηση. Επιπλέον αυτός ο χώρος αποτελεί και μια πολύ σημαντική πλατφόρμα προβολής.

 

 

Η συνεργασία με την Sauber Technology και το τεχνολογικό της υπόβαθρο, αποτελεί ένα εξαιρετικό εφόδιο εξέλιξης, το οποίο η Alfa Romeo θα συνεχίσει να μεταφέρει στα αυτοκίνητα παραγωγής της, αλλά και σε άλλα ειδικά προγράμματα. Η συνεργασία έχει ήδη αποδειχθεί ιδιαίτερα επωφελής και εκτός από τις πίστες, με τις δυνατότητες και την εμπειρία της Sauber που ξεπερνούν τα 50 χρόνια, να έχουν χρησιμοποιηθεί πρόσφατα στην εξέλιξη των νέων συλλεκτικών Giulia GTA και GTAm.

 


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...