Η ασφάλεια βασικός γνώμονας της Nissan

Nissan Stay Safe

Η ασφάλεια βασικός γνώμονας της Nissan

Η ασφάλεια βασικός γνώμονας της Nissan
Η ασφάλεια βασικός γνώμονας της Nissan

Η ασφάλεια βασικός γνώμονας της Nissan, με τη Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε να πλαισιώνει με άριστο τρόπο το πλέγμα ασφαλείας για άπαντες.

 

Nissan Stay Safe

Nissan Stay Safe

 

Με τις εκθέσεις και τα συνεργεία της να είναι ανοικτά, η Nissan θέλει να τονίσει την σπουδαιότητα της υγιεινής και της ασφάλειας τόσο για το προσωπικό της, όσο και για όσους επισκέπτονται τις εκθέσεις της.Το εγχειρίδιο της Nissan Europe έναντι στον Covid-19Για το λόγο αυτό, η Nissan Europe κατάρτισε ένα αναλυτικό εγχειρίδιο – ασπίδα έναντι του Covid-19, που επικεντρώνεται στα εξής σημεία :

  • Στην συνεχή ενημέρωση των εργαζομένων για τις διαδικασίες υγιεινής που πρέπει να ακολουθούν στην καθημερινή τους εργασία & όταν βρίσκονται με Πελάτες, με σκοπό την μέγιστη ασφάλεια για όλους.

  • Στην ενημέρωση των κομβικών τμημάτων για τον τρόπο συναλλαγής με τους Πελάτες με τα νέα δεδομένα, σεβόμενοι παράλληλα τα υψηλά standards της εταιρείας.

  • Στην παροχή μιας ποιοτικής υποδοχής στους Πελάτες, εφαρμόζοντας τις οδηγίες & συστάσεις υγιεινής.Έχοντας ως βασική επιδίωξη τη διατήρηση της εξυπηρέτησης στο υψηλότερο δυνατόν σημείο, η Nissan Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., θα συνεχίσει με συνέπεια και υπευθυνότητα να εφαρμόζει πιστά τις οδηγίες των αρμόδιων κρατικών φορέων και την σχετική νομοθεσία, προκειμένου να διασφαλιστεί το αγαθό της δημόσιας υγείας.Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στο https://www.nissan.gr/covid-2019.html
#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...