Η Alfa Romeo Racing ORLEN αποκάλυψε το νέο της μονοθέσιο

Η Alfa Romeo Racing ORLEN αποκάλυψε το νέο της μονοθέσιο

Η Alfa Romeo Racing ORLEN αποκάλυψε το νέο της μονοθέσιο

Η Alfa Romeo Racing ORLEN αποκάλυψε το νέο της μονοθέσιο
Η Alfa Romeo Racing ORLEN αποκάλυψε το νέο της μονοθέσιο

 

Η Alfa Romeo Racing ORLEN αποκάλυψε το νέο της μονοθέσιο, τη νέα C41, με την οποία θα συμμετέχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Formula 1 για το 2021.

 

 

 

New C41 back

New C41 back

 

Το μονοθέσιο που σχεδιάστηκε κάτω από τις οδηγίες του τεχνικού Διευθυντή, κ. Jan Monchaux, αποτελεί εξέλιξη της C39 με την οποία αγωνίστηκε η ομάδα το 2020, ενώ οι νέοι χρωματισμοί δημιουργήθηκαν από το Centro Stile της Alfa Romeo. Λόγω των περιορισμών από τους κανονισμούς, το νέο μονοθέσιο φέρει αρκετά κοινά στοιχεία σε σχέση με τον προκάτοχο του, ξεχωρίζοντας εκτός από τους χρωματισμούς και από το νέο ρύγχος, στο οποίο η ομάδα επέλεξε να εστιάσει τα ”development tokens” που έχει στη διάθεση της. Κάτω από το κάλυμμα, ένα νέος κινητήρας της Ferrari ανυπομονεί να βρυχηθεί, κάτι που θα συμβεί σε λιγότερο από μία εβδομάδα, όταν η ομάδα θα ξεκινήσει την πορεία για τη φετινή χρονιά με το shakedown της C41 στη Βαρκελώνη την προσεχή Παρασκευή.

 

 

Τα λογότυπα της Alfa Romeo συνοδεύονται από το Quadrifoglio, το τετράφυλλο τριφύλλι που παραδοσιακά είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τις αγωνιστικές προσπάθειες της μάρκας, αλλά και το λογότυπο της Autodelta, της θρυλικής αγωνιστικής ομάδας της Alfa Romeo. Σε συνδυασμό με τους νέους χρωματισμούς, η C41 θα είναι μια από τις πλέον ξεχωριστές παρουσίες στη νέα σαιζόν, με τα λογότυπα να συνθέτουν ένα σύνολο που συνδυάζει ιδανικά το κλασσικό σχέδιο και το πάθος που χαρακτηρίζουν την Alfa Romeo.

 

 

New C41 side

New C41 side

 

 

Alfa Romeo και Sauber Motorsport συνεχίζουν μαζί

 

 

Η Alfa Romeo και η Sauber Motorsport συνεχίζουν μαζί και για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Formula 1 του 2021, επεκτείνοντας μια πορεία που ξεκίνησε το 2018, όταν η Alfa Romeo συμμετείχε στην ομάδα ως ονομαστικός χορηγός. Στα μέχρι τώρα τρία χρόνια συνεργασίας, η Ομάδα πέτυχε σημαντικά αποτελέσματα, ενώ πιστή στο διαχρονικά αγωνιστικό της πνεύμα, η Alfa Romeo θα παλέψει για ακόμα μια φορά στην κορυφαία μορφή του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

 

 

Η συνεργασία της Alfa Romeo με το Sauber Group επεκτείνεται και πέρα από τους αγώνες. Οι συνέργειες σε τεχνικό και εμπορικό επίπεδο, επιτρέπουν η γνώση της Sauber Enginnering να περνά και στα αυτοκίνητα παραγωγής της Alfa Romeo. Συγκεκριμένα οι Giulia GTA και GTAm έχουν εκμεταλλευτεί αυτή τη σχέση, με στοιχεία όπως η αεροδυναμική απόδοση, αλλά και την παραγωγή των περισσοτέρων τμημάτων από ανθρακονήματα –κυρίως αυτών που επηρεάζουν την αεροδυναμική- να κατασκευάζονται από την Sauber AG Engineering.

 

 


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...