Η Arguus στην DEFEA

Η Arguus στην DEFEA

Η Arguus στην DEFEA

Η Arguus στην DEFEA
Η Arguus στην DEFEA

 

Η Arguus στην DEFEA, με την κορυφαία εταιρεία σε οχήματα ασφαλούς μετακίνησης ξηράς, να συμμετέχει πριν λίγες ημέρες ως Χρυσός Χορηγός στην Διεθνή Έκθεση Άμυνας και Ασφάλειας DEFEA.

 

Arguus - DEFEA 2021

Arguus – DEFEA 2021

 

Προμηθευτής των VBL Panhard (ελαφρά τεθωρακισμένα οχήματα αναγνώρισης) του Ελληνικού Στρατού, η Arquus παρουσίασε το επιχειρησιακό φορτηγό πολλαπλών χρήσεων VLRA και το ελαφρύ όχημα διασύνδεσης προσωπικού VT4, μαζί με μια πλήρη γκάμα τεθωρακισμένων και μη οχημάτων που κυμαίνονται από ελαφρές λύσεις 4x4 έως βαριές 8x8.

 

 

Η Arquus έχει να προσφέρει λύσεις για την αναβάθμιση των ελληνικών VBL, τα οποία θα μπορούσαν να αναβαθμιστούν άμεσα όπως ακριβώς αναβαθμίζονται και τα γαλλικά VBL. Αυτή την περίοδο αναβαθμίζονται δύο ελληνικά VBL από την Arquus.

 

 

Η Arquus βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την ελληνική βιομηχανία με στόχο την διευρυμένη εμπλοκή της για το πρόγραμμα αντικατάστασης των επιχειρησιακών φορτηγών στην χώρα μας.

 

 

Σχετικά με την Arquus

 

 

Η Arquus είναι ο ιστορικός προμηθευτής του Γαλλικού Στρατού, με περισσότερα από 25.000 οχήματα σε υπηρεσία (90% όλων των τροχοφόρων οχημάτων), που κυμαίνονται από ευέλικτα μη θωρακισμένα οχήματα 4x4 VT4 για σκοπούς διασύνδεσης προσωπικού έως τα νέα οχήματα μάχης Griffon και Jaguar που παράγονται σήμερα από την Arquus σε μια βραχυπρόθεσμη κοινοπραξία με τις Nexter και Thales για τον Γαλλικό στρατό, αλλά και το Βέλγιο. Άλλα οχήματα μάχης περιλαμβάνουν το VAB που εξακολουθεί να είναι το «άλογο εργασίας» του Στρατού, το PVP και το VBL.

 

 

Επίσης, η Arquus παρήγαγε και υποστηρίζει φορτηγά όπως τα VLRA, GBC180, TRM2000, TRM10000, τα οποία είναι ζωτικής σημασίας για τις ανάγκες τακτικής μεταφοράς και διοικητικής μέριμνας του Στρατού και εξυπηρετούν σε καθημερινή βάση τις επιχειρήσεις στο εξωτερικό στις πιο σκληρές συνθήκες. Η Arquus παρουσίασε πρόσφατα μια νέα σειρά φορτηγών 4x4, 6x6 και 8x8, την οικογένεια Armis, σχεδιασμένη για τη Γαλλία και διαθέσιμη επίσης για εξαγωγές. Στο πλαίσιο του γαλλικού προγράμματος VBL Ultima, η Arquus επισκευάζει και εκσυγχρονίζει πλήρως τα VBL του Στρατού, ενώ αναβαθμίζει πολλά απάρτια και εξαρτήματα, συμπεριλαμβανομένου ενός σύγχρονου πολύ πιο ισχυρού κινητήρα 130 ίππων, νέων, ενισχυμένων αναρτήσεων για υψηλότερο ωφέλιμο φορτίο και καλύτερο χειρισμό δρόμου καθώς και τον κλιματισμό όπως επίσης και άλλες αναβαθμίσεις.


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...