Η bp έγινε ο τρίτος μέτοχος της DCS

BMW i4 edrive

Η bp έγινε ο τρίτος μέτοχος της DCS

Η bp έγινε ο τρίτος μέτοχος της DCS
Η bp έγινε ο τρίτος μέτοχος της DCS

 

Η bp έγινε ο τρίτος μέτοχος της DCS (Digital Charging Solutions GmbH) μετά την επιτυχημένη ολοκλήρωση της συναλλαγής M&A.

 

BMW i4 edrive

BMW i4 edrive

 

Η bp απέκτησε μερίδιο 33,3% μετά από αύξηση κεφαλαίου, με το BMW Group και τη Daimler Mobility AG να παραμένουν μέτοχοι με ποσοστό 33,3% έκαστος.

 

 

Οι υπηρεσίες της DCS είναι σημαντικές για τις στρατηγικές εξηλεκτρισμού της βιομηχανίας αυτοκινήτου. Η εταιρεία συνεργάζεται με premium και υψηλού όγκου κατασκευαστές OEM προκειμένου να ενσωματώσουν λύσεις φόρτισης στα λειτουργικά συστήματα των οχημάτων και στα ψηφιακά οικοσυστήματά τους. Η Digital Charging Solutions GmbH βρίσκεται πίσω από τη μάρκα CHARGE NOW στην Κοινοπραξία YOUR NOW των BMW Group και Daimler Mobility AG και διαχειρίζεται υπηρεσίες φόρτισης όπως «Mercedes me Charge», «BMW Charging» και «MINI Charging».

 

 

Μετά τη επιτυχή ολοκλήρωση της συναλλαγής, οι οδηγοί ηλεκτρικών οχημάτων μπορούν να προσβλέπουν σε αυξημένη κάλυψη και βελτιωμένη άνεση καθώς αποκτούν πρόσβαση σε επιπλέον 9.000 σημεία ταχείας και υπέρ-ταχείας (ultra-fast) φόρτισης (πάνω από 150kw) μέσω του ευρωπαϊκού δικτύου φόρτισης της bp – Aral Pulse στη Γερμανία και bp pulse στο Ηνωμένο Βασίλειο.

 

 

Τόσο η bp όσο και η DCS θα παρέχουν πρόσβαση σε προηγμένες υπηρεσίες φόρτισης όπως η Plug & Charge που εξασφαλίζει μία απρόσκοπτη εμπειρία φόρτισης, περιορίζοντας την ανάγκη για εφαρμογές ή κάρτες φόρτισης – αρχικά διαθέσιμη στους ultra-fast φορτιστές της Aral Pulse στη Γερμανία από το πρώτο τρίμηνο του 2022.


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...