Η CUPRA απλοποιεί τη φόρτιση

Cupra Born

Η CUPRA απλοποιεί τη φόρτιση

Η CUPRA απλοποιεί τη φόρτιση
Η CUPRA απλοποιεί τη φόρτιση

Η CUPRA απλοποιεί τη φόρτιση με την τεχνολογία Plug & Charge, παρέχοντας έναν εύκολο τρόπο φόρτισης του CUPRA Born.

 

Cupra Born

Cupra Born

 

Το νέο σύστημα παρέχει ένα πιο άνετο και απρόσκοπτο τρόπο φόρτισης του CUPRA Born, που υποστηρίζεται από εταιρείες του Δικτύου της IONITY και της Aral/bp, ενώ και άλλες εταιρείες είναι πρόθυμες να συμμετάσχουν στην πλατφόρμα.

 

 

Το αυτοκίνητο αναγνωρίζεται εύκολα στο σταθμό φόρτισης χρησιμοποιώντας ένα κρυπτογραφημένο πρότυπο και ξεκινά αυτόματα τη διαδικασία φόρτισης. Ο χρήστης δε χρειάζεται πια να έχει μαζί του κινητό τηλέφωνο ή την κάρτα RFID για να φορτίσει. Η λειτουργία θα είναι διαθέσιμη από τα μέσα του έτους.

 

 

«Η CUPRA κάνει τη φόρτιση του CUPRA Born τόσο απλή και φυσική όπως η ίδια η οδήγηση του ηλεκτρικού σπορ αυτοκινήτου», λέει ο Carlos Galindo, Global Head of Product Marketing της CUPRA «Το Plug & Charge, για παράδειγμα, είναι μια απρόσκοπτη προσέγγιση στη φόρτιση και είναι πιο εναρμονισμένη με τον σημερινό κόσμο».

 

 

Ταυτόχρονα, ο Όμιλος Volkswagen επεκτείνει συνεχώς το ευρωπαϊκό του δίκτυο φόρτισης. Οι οδηγοί CUPRA Born μπορούν πλέον να χρησιμοποιούν περισσότερα από 310.000 δημόσια σημεία φόρτισης. Και για πρόσθετη ώθηση, το Δίκτυο περιλαμβάνει επίσης 10.000 ταχυφορτιστές (ταχύτητα φόρτισης άνω των 100 kW) σε περισσότερες από 3.000 τοποθεσίες.

 


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...