Η DS συνεχίζει στην ενεργειακή μετάβαση

Η DS συνεχίζει στην ενεργειακή μετάβαση

Η DS συνεχίζει στην ενεργειακή μετάβαση

Η DS συνεχίζει στην ενεργειακή μετάβαση
Η DS συνεχίζει στην ενεργειακή μετάβαση

Η DS συνεχίζει στην ενεργειακή μετάβαση εκμεταλλευόμενη σε απόλυτο βαθμό την τεχνογνωσία που αποκτήθηκε στους αγώνες της Formula E.

 

DS Crossback E-TENSE

DS Crossback E-TENSE

 Από το 2019 στην Ευρώπη, τα DS 3 CROSSBACK και DS 7 CROSSBACK είναι διαθέσιμα σε ηλεκτρικές εκδόσεις. Το DS 9 έρχεται στη συνέχεια με μια σειρά κυρίως υβριδικών plug-in εκδόσεων, με απόδοση από 225 έως 360 ίππους.Στην κατηγορία των premium εταιρειών με μοντέλα που διαθέτουν υβριδικές ή ηλεκτρικές εκδόσεις, η DS Automobiles είναι στην κορυφή με μέσο όρο 79,9g /km CO2 κατά το πρώτο εξάμηνο του έτους. Μάλιστα οι υπόλοιποι premium κατασκευαστές εμφανίζονται με εκπομπές CO2 πάνω από 110g/km.Ένα αποτέλεσμα σκληρής δουλειάςΗ επίδοση αυτή είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς στην έρευνα και την ανάπτυξη. Αυτή οδήγησε στο σχεδιασμό των DS 3 CROSSBACK και DS 7 CROSSBACK. Η αποδοτικότητά τους βασίζεται στις εξαιρετικά προηγμένες πλατφόρμες που μπορούν να φιλοξενήσουν συμβατικούς κινητήρες βενζίνης και diesel, καθώς επίσης και ηλεκτροκινητήρες με τις μπαταρίες τους, έχοντας κορυφαία χαρακτηριστικά λειτουργικότητας και μειωμένη φερόμενη μάζα. Τα χαρακτηριστικά αυτά τις τοποθετούν στην κορυφή ανάμεσα στις ανταγωνιστικές προτάσεις.Η κατάκτηση του Πρωταθλήματος Formula E την περασμένη σεζόν, η κυριαρχία μέχρι στιγμής στη φετινή κατάταξη, αλλά και η καθημερινή παρουσία των μοντέλων της DS Automobiles στους δρόμους ανά τον κόσμο, υπογραμμίζει την ηγετική θέση της premium Γαλλικής Μάρκας.


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...