Η FCA στο πλευρό των παιδιών

Abarth 124

Η FCA στο πλευρό των παιδιών

Η FCA στο πλευρό των παιδιών
Η FCA στο πλευρό των παιδιών

Η FCA στο πλευρό των παιδιών, με την εταιρεία να δημοπρατεί το τελευταίο Abarth 124 Spider ώστε να βοηθήσει το φιλανθρωπικό οργανισμό ”Shine On! Kids”.

 

Abarth 124

Abarth 124

 

Το τελευταίο Abarth 124 Spider στον κόσμο θα έχει μια πολύ ιδιαίτερη αποστολή. Αυτό καθώς θα διατεθεί μέσω δημοπρασίας για την ενίσχυση του οργανισμού ”Shine On! Kids”. Ο τελευταίος βοηθά παιδιά που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα με την υγεία τους.Η διαδικτυακή δημοπρασία θα διαρκέσει από τις 13 έως και τις 29 Νοεμβρίου μέσω του www.abarth.jp, ενώ η τιμή εκκίνησης είναι τα 3,7εκ. γιέν (περίπου 30.000 ευρώ). Παράλληλα, αυτός ο ιδιαίτερα σημαντικός σκοπός, θα ενισχυθεί και μέσω της πώλησης αυθεντικών σχεδίων από το Centro Stile της FCA που δημιουργήθηκαν για τα Abarth 124 Spider, αλλά και τη νέα συλλεκτική έκδοση Abarth 595 Scorpioneoro.”Περήφανος για αυτή την ενέργεια”Ο κ. Luca Napolitano, Επικεφαλής για την περιοχή ΕΜΕΑ των Fiat, Lancia & Abarth, δήλωσε σχετικά: «Είμαι πολύ περήφανος για αυτή την ενέργεια. Είναι μια ενέργεια που στοχεύει να ενισχύσει τα παιδιά. Βασικό μέρος αυτής είναι το τελευταίο 124 spider που βρίσκεται στη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου. Η Abarth είναι ιδιαίτερα αγαπητή στην Ιαπωνία. Με αυτή μάλιστα τη δημοπρασία αποδεικνύεται για ακόμα μια φορά η σύνδεση του «Σκορπιού» με όλους τους ανθρώπους. Η κίνηση έχει και μια επιπλέον συμβολική σημασία, αφού το 124 Spider ήταν το πρώτο μοντέλο της Abarth που κατασκευάστηκε στην Ιαπωνία.»Ειδικά σχεδιασμένο για μια ειδική περίπτωσηΤο συλλεκτικό 124 Spider της δημοπρασίας φέρει ένα νέο σήμα που σχεδιάστηκε από το Centro Stile της μάρκας στο Τορίνο ειδικά για αυτή την πολύ ξεχωριστή περίσταση. Αναπαριστά τη σιλουέτα του αυτοκινήτου πάνω σε μια πλακέτα από αλουμίνιο στην οποία έχουν αναγραφεί με κόκκινο χρώμα οι φράσεις ”Edizione Unica” («Μοναδική Έκδοση») και ”Per sempre tua” («Για πάντα δικό σου»). Ο χρωματισμός αυτού του μοναδικού αυτοκινήτου στο παστέλ χρώμα “Turini White 1975” προσθέτει μια ακόμα δόση νοσταλγίας στο ξεχωριστό σχεδιασμό που φέρνει μνήμες από το Fiat Abarth 124 Rally του 1972.


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...