Η Ford λανσάρει εργαλεία διαχείρισης συνδεδεμένων οχημάτων

Η Ford λανσάρει εργαλεία διαχείρισης συνδεδεμένων οχημάτων

Η Ford λανσάρει εργαλεία διαχείρισης συνδεδεμένων οχημάτων

Η Ford λανσάρει εργαλεία διαχείρισης συνδεδεμένων οχημάτων
Η Ford λανσάρει εργαλεία διαχείρισης συνδεδεμένων οχημάτων

Η Ford λανσάρει εργαλεία διαχείρισης συνδεδεμένων οχημάτων, σε μια κίνηση που έχει ως αποτελέσματα την αυξημένη παραγωγικότητα και την ασφάλεια.

 

 

Ford E-Transit

Ford E-Transit

 

Καθώς το ETransit στοχεύει στη βελτίωση της παραγωγικότητας για τους πελάτες των επαγγελματικών οχημάτων, η Ford επεκτείνει τη γκάμα εργαλείων διαχείρισης στόλων ώστε να παρέχει δεδομένα ηλεκτρικών οχημάτων και αναφορές για τη διαδικασία φόρτισης, καθώς και νέα χαρακτηριστικά που θα συμβάλλουν στην ασφάλεια των οχημάτων, αυξάνοντας συγχρόνως την αποδοτικότητα των οδηγών.Βοηθώντας τους στόλους επαγγελματικών οχημάτωνΜε τη νέα λειτουργία παρακολούθησης κατανάλωσης της ενέργειας του στόλου και τα εργαλεία διαχείρισης οχημάτων της Ford Commercial Solutions, τα οποία διατίθενται μέσω εύχρηστης εφαρμογής και διαδικτυακών διεπαφών, η Ford βοηθά τους στόλους επαγγελματικών οχημάτων στην Ευρώπη, καθώς και τις επιχειρήσεις, να πραγματοποιήσουν μία ομαλή μετάβαση στην ηλεκτροκίνηση. Τα χαρακτηριστικά αυτά θα διατίθενται στους αγοραστές του νέου ETransit όταν το μοντέλο κυκλοφορήσει στην αγορά την άνοιξη του 2022.Με τα νέα εργαλεία ηλεκτρικών οχημάτων, οι διαχειριστές στόλων μπορούν να παρακολουθούν την απόδοση κάθε οχήματος, να διαχειρίζονται τη χρήση ενέργειας, αλλά και να συλλέγουν σημαντικές πληροφορίες για τις επιδόσεις τους. Χρησιμοποιώντας δεδομένα για ηλεκτρικά οχήματα, όπως η κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας (σε kWh), η ταχύτητα φόρτισης και η αυτονομία, οι διαχειριστές μπορούν να κατανοούν καλύτερα πώς λειτουργούν τα οχήματά τους σε πραγματικό χρόνο ώστε να μπορέσουν να συνεισφέρουν στη βελτιστοποίηση του λειτουργικού κόστους και χρόνου.Με καινοτόμα εργαλεία διαχείρισηςΤα νέα εργαλεία περιλαμβάνουν επίσης λειτουργία preconditioning. Αυτό σημαίνει ότι οι διαχειριστές στόλων θα μπορούν από απόσταση να ρυθμίζουν την θερμοκρασία στην καμπίνα, όσο το ETransit είναι συνδεδεμένο στην πρίζα, ώστε να μην επηρεάζονται τα αποθέματα ενέργειας της μπαταρίας. Οι διαχειριστές θα ειδοποιούνται εάν ένα όχημα δεν είναι συνδεδεμένο όταν έχει προγραμματιστεί κάτι τέτοιο, ενώ άλλα εργαλεία θα τους επιτρέπουν να διαχειρίζονται από απόσταση συναλλαγές για δημόσια φόρτιση και να λαμβάνουν αναφορές για την πληρωμή των εργαζομένων οι οποίο φορτίζουν το όχημα στο σπίτι τους.

 

 

E-Transit interior look

E-Transit interior look

Βελτιώνοντας απόδοση και ασφάλεια με την Ford TelematicsΜαζί με τις εξατομικευμένες υπηρεσίες ηλεκτρικών οχημάτων, η Ford Commercial Solutions επεκτείνει τις υπηρεσίες της για τη διαχείριση στόλων ώστε να βοηθήσει τους Ευρωπαίους κατόχους επαγγελματικών οχημάτων να διαχειριστούν καλύτερα την παραγωγικότητα των στόλων τους.Η βελτίωση της παραγωγικότητας και ασφάλειας των οδηγών αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα για τους διαχειριστές στόλων, και γι’ αυτό το λόγο, η Ford λανσάρει μια λειτουργία για την καθοδήγηση και την παροχή συμβουλών προς τον οδηγό σε πραγματικό χρόνο μέσα στο αυτοκίνητο μέσω του SYNC 4. Έτσι, οποιαδήποτε στιγμή ένας οδηγός υπερβαίνει ένα όριο ταχύτητας, επιταχύνει γρήγορα, φρενάρει απότομα, αφήνει έναν βενζινοκινητήρα ή πετρελαιοκινητήρα να λειτουργεί ενώ το όχημα είναι σταθμευμένο ή δεν δένει τη ζώνη ασφαλείας, τότε λαμβάνει ένα ηχητικό μήνυμα που τον προτρέπει να διορθώσει τη συμπεριφορά του.

 

 

All New Ford E-Transit

All New Ford E-Transit

 

Ενσωματωμένο Driver IDΗ Ford προσφέρει επίσης ενσωματωμένο Driver ID, για να μπορούν οι διαχειριστές εύκολα να συσχετίζουν συγκεκριμένους οδηγούς με οχήματα. Επιτρέποντας στους οδηγούς να εισάγουν ένα συγκεκριμένο κωδικό οδηγού στην οθόνη του SYNC, οι διαχειριστές στόλων λαμβάνουν μια ακριβή καταγραφή για το ποιος οδηγός χρησιμοποιεί ποιο όχημα. Συσχετίζοντας έναν οδηγό με ένα συγκεκριμένο όχημα, οι διαχειριστές μπορούν να αναλύουν δείκτες και στατιστικά απόδοσης που θα τους βοηθήσουν να βελτιώσουν τη καθοδήγηση και κατ’ επέκταση την παραγωγικότητα κάθε οδηγού.
#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...