Η Ford πρώτη και με διαφορά

Η Ford πρώτη και με διαφορά

Η Ford πρώτη και με διαφορά

Η Ford πρώτη και με διαφορά
Η Ford πρώτη και με διαφορά

Η Ford πρώτη και με διαφορά στις πωλήσεις ελαφρών επαγγελματικών αυτοκινήτων στην Ελλάδα, με την εταιρεία να ηγείται εμφανώς της συγκεκριμένης κατηγορίας.

 

Ford Transit Custom

Ford Transit Custom

 Η Ford ενισχύει διαρκώς την εμπορική της παρουσία και επιρροή στην ελληνική αγορά στην κατηγορία των επαγγελματικών οχημάτων επιβεβαιώνοντας περίτρανα τη διαχρονική εμπιστοσύνη του κοινού της χώρας μας στα καταξιωμένα LCV μοντέλα της. ‘Όπως τα Transit Van, Ranger και Transit Custom.Συνολικά, κατά την περίοδο Ιανουάριος-Σεπτέμβριος 2020, η Ford διατηρεί τον πρώτο λόγο και βρίσκεται στην πρώτη θέση των πωλήσεων στην κατηγορία των LCV οχημάτων με μερίδιο αγοράς 20,1%.Ο Σεπτέμβρης των ρεκόρΕιδικά τον Σεπτέμβριο, η Ford κατέκτησε την πρώτη θέση στα ελαφρά επαγγελματικά – και μάλιστα με διαφορά – ταξινομώντας σχεδόν τα διπλά αυτοκίνητα από τον δεύτερο. Τα επαγγελματικά μοντέλα της εταιρείας βελτίωσαν τον εμπορικό τους διασκελισμό αποσπώντας μερίδιο στο σύνολο της εν λόγω αγοράς που έφτασε στο εντυπωσιακό 29,5%. Με άλλα λόγια, 1 στα 3 επαγγελματικά οχήματα που πωλήθηκαν στη χώρα μας το μήνα που πέρασε ανήκαν στην πολυσυλλεκτική οικογένεια των LCV μοντέλων της Ford!«Με κορυφαίες προτάσεις που απευθύνονται τόσο στην καρδιά όσο και στο νου κάθε επαγγελματία, αλλά και με μία εκτεταμένη γκάμα που έρχεται να ικανοποιήσει όλες τις απαιτήσεις και ανάγκες, η Ford παραμένει σταθερά και με πείσμα στο πλευρό των πελατών της», δήλωσε ο Νίκος Νοταράς, πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Ford Motor Ελλάς.

 

 

Ford Ranger

Ford Ranger

 

Μοντέλα κορυφαίας αξιοπιστίαςΤην ίδια στιγμή, το Ranger, τα κορυφαίο pickup μοντέλο στην Ευρώπη, διαθέτει ό,τι μπορεί να ζητήσει κανείς σήμερα από ένα αυτοκίνητο της συγκεκριμένης κατηγορίας: απαράμιλλες δυνατότητες κίνησης σε όλες τις συνθήκες, κορυφαία αξιοπιστία και πρακτικότητα, αλλά και προηγμένες τεχνολογίες.Στις κορυφαίες εμπορικές επιδόσεις της Ford στην κατηγορία των επαγγελματικών μοντέλων σημαντική είναι επίσης η συνεισφορά του Transit Custom, ενός μοντέλου που σάρωσε τα φετινά βραβεία στην κατηγορία των ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων αποσπώντας τον τιμητικό τίτλο “International Van of the Year”.


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...