Θρίαμβος για τη Honda στα Red Dot Design Awards

Θρίαμβος για τη Honda στα Red Dot Design Awards

Θρίαμβος για τη Honda στα Red Dot Design Awards

Θρίαμβος για τη Honda στα Red Dot Design Awards
Θρίαμβος για τη Honda στα Red Dot Design Awards

Θρίαμβος για τη Honda στα Red Dot Design Awards, με τη μάρκα να κατακτά τέσσερα βραβεία σχεδίασης στις προϊοντικές κατηγορίες «αυτοκίνητα», «μοτοσυκλέτες» και «προϊόντα ισχύος».

 

Honda - Red Dot Design Awards

Honda – Red Dot Design Awards

 

 

Το νέο συμπαγές SUV HRV e:HEV της Honda, η tourer μοτοσυκλέτα NT1100, το «adventure» scooter ADV350 και η γεννήτρια EU32i απέσπασαν το καθένα από ένα Red Dot Award: «Product Design 2022» – σηματοδοτώντας την πρώτη φορά που η Honda κερδίζει το βραβείο σε όλες τις προϊοντικές κατηγορίες, «Μοτοσυκλέτες», «Αυτοκίνητα» και «Προϊόντα Ισχύος». Αυτή η πολυπόθητη διάκριση απονέμεται μόνο σε προϊόντα που υπερέχουν στη σχεδιαστική ποιότητα και την καινοτομία.

 

 

Το σύγχρονο στυλ του HRV αποπνέει τη διακριτική, καλαίσθητη σχεδιαστική κατεύθυνση των υπόλοιπων, πρόσφατων μοντέλων Honda, που έχει αναγνωριστεί σε διεθνείς διαγωνισμούς τα τελευταία χρόνια. Στο διαγωνισμό Red Dot 2021, το Jazz e:HEV, το Jazz Crosstar e:HEV και το Forza 750 maxiscooter αναδείχτηκαν νικητές στην κατηγορία Προϊοντικού Σχεδιασμού (Product Design), ενώ το Honda e εξασφάλισε το βραβείο Best of the Best την περυσινή χρονιά. Ένα βραβείο Red Dot κατέκτησε και η super sports Honda CBR1000RRR Fireblade SP, γράφοντας ιστορία ως η πρώτη μοτοσυκλέτα της Honda που κέρδισε αυτή τη διάκριση.

 

 

Το Red Dot Winner Label έχει καθιερωθεί διεθνώς ως ένα από τα πιο περιζήτητα σήματα ποιότητας για την προϊοντική σχεδίαση. Τα ετήσια βραβεία απονέμονται από μία κριτική επιτροπή την οποία απαρτίζουν 50 ειδικοί από όλο τον κόσμο. Τα μέλη της επιτροπής δοκιμάζουν, αξιολογούν και μελετούν κάθε συμμετοχή, με τα κριτήρια αξιολόγησης να αναθεωρούνται και να αναπροσαρμόζονται κάθε χρόνο όπως επιτάσσουν οι τελευταίες τεχνικές, κοινωνικές, οικονομικές και οικολογικές εξελίξεις.

 


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...