Νέο BMW CE 04

Νέο BMW CE 04

Νέο BMW CE 04

Νέο BMW CE 04
Νέο BMW CE 04

 

Το νέο BMW CE 04, με τη φουτουριστική του σχεδίαση, αποτελεί ένα εντελώς καινούριο κεφάλαιο στην ηλεκτρική αστική κινητικότητα σε δύο τροχούς.

 

Detail

Detail

 

Το νέο BMW CE 04 είναι το νέο ηλεκτρικό «αστέρι» της πόλης. Συνδυάζει ηλεκτροκίνηση με συναίσθημα και δίτροχη απόλαυση. Η τελευταία λέξη της τεχνολογίας και οι καλύτερες κυψέλες μπαταριών θα τροφοδοτούν με ισχύ και την BMW iX. Όπως το CE 04, όλα τα μελλοντικά νέα μοντέλα της BMW Motorrad που προορίζονται για την πόλη θα είναι αμιγώς ηλεκτρικά.

 

 

Αθόρυβη επανάσταση

 

 

Με το νέο BMW CE 04, η BMW Motorrad συνεχίζει να εφαρμόζει σταθερά τη στρατηγική ηλεκτροκίνησης για τα αστικά κέντρα. Όπως το όχημα παραγωγής Concept Link της BMW Motorrad που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 2017 και το μοντέλο προ-παραγωγής BMW Motorrad Definition CE 04 που αποκαλύφθηκε το 2020, το BMW CE 04 ανοίγει ένα εντελώς νέο κεφάλαιο στην αστική κινητικότητα σε δύο τροχούς. Με ηλεκτροκίνηση, προηγμένη σχεδίαση και καινοτόμες λύσεις συνδεσιμότητας, το νέο scooter συνδυάζει μεταφορά και λειτουργίες επικοινωνίας για ένα νέο είδος κινητικότητας σε περιβάλλον πόλης.

 

 

Άφθονη ισχύς και υψηλή αυτονομία για οδήγηση υψηλών αξιώσεων στην πόλη και σε αστικές περιοχές.

 

 

Αποδίδοντας 31 kW (42 hp), το νέο BMW CE 04 έχει έναν ισχυρό κινητήρα και προσφέρει εξαιρετική οδηγική απόλαυση. Ολοκληρώνει το κλασσικό 0 – 50 km/h – εκκίνηση από στάση στα φανάρια – σε 2,6 δευτερόλεπτα. Ακόμα και στην κατηγορία οχημάτων μειωμένης ισχύος L3e-A1, παράγει 23 kW (31 hp). Η μέγιστη ταχύτητα και των δύο εκδόσεων είναι 120 km/h – για γρήγορες επιταχύνσεις όχι μόνο στην πόλη αλλά και σε βασικούς δρόμους και κομμάτια του αυτοκινητόδρομου.

 

 

Το νέο BMW CE 04 διαθέτει μπαταρία χωρητικότητας 60,6 Ah (8,9 kWh), που προσφέρει αυτονομία περίπου 130 km (έκδοση μειωμένης ισχύος: 100 km). Αυτό επιτρέπει καθημερινές αστικές μετακινήσεις με μηδενικούς ρύπους, τόσο μέσα στην πόλη όσο και σε μικρές αποδράσεις μετά τη δουλειά ή το Σαββατοκύριακο – με απόλυτη ξεγνοιασιά.

 

 

Καινοτόμα ηλεκτροκίνηση με υγρόψυκτο ηλεκτροκινητήρα

 

 

Το νέο BMW CE 04 έχει ηλεκτροκινητήρα μόνιμου μαγνήτη που εδράζεται στο πλαίσιο ανάμεσα στη μπαταρία και τον πίσω τροχό, με τη μορφή που χρησιμοποιείται σε αυτοκίνητα BMW όπως στην 225xe Active Tourer. Η BMW Motorrad διεξήγαγε εκτενείς δοκιμές για να αναπτύξει ένα συγκεκριμένο τύπο ανάκτησης ενέργειας για κάθε riding mode, προσφέροντας στον αναβάτη υψηλού επιπέδου άνεση. Αυτό σημαίνει ότι επιτυγχάνονται οι βέλτιστες επιδόσεις και αξιοποιούνται όλες οι δυνατότητες ανάλογα με τις εκάστοτε οδικές συνθήκες.

 

 

Σύντομοι χρόνοι φόρτισης και τεχνολογία φόρτισης βασισμένη στο σύστημα που χρησιμοποιείται στα αυτοκίνητα.

 

 

Η μπαταρία ιόντων λιθίου φορτίζεται μέσω της ενσωματωμένης συσκευής φόρτισης είτε σε μία στάνταρ οικιακή πρίζα, σε έναν επιτοίχιο φορτιστή (wallbox) ή σε δημόσιο σταθμό φόρτισης. Για πλήρη φόρτιση της μπαταρίας, ιδανικά απαιτούνται 4 ώρες και 20 λεπτά. Με τον ταχυφορτιστή που διατίθεται προαιρετικά με ισχύ 6,9 kW (2,3 kW στη στάνταρ έκδοση), μία πλήρης φόρτιση ολοκληρώνεται σε 1 ώρα και 40 λεπτά. Εάν το επίπεδο φόρτισης της μπαταρίας είναι μόλις 20%, μπορεί να φτάσει στο 80% μετά από φόρτιση 45 λεπτών στον προαιρετικό ταχυφορτιστή. Ανάλογα με την αγορά, το στάνταρ καλώδιο φόρτισης ( 2,3 kW) περιλαμβάνεται στο βασικό εξοπλισμό του BMW CE 04.

 

 

Ένα καλώδιο Mode 3 απαιτείται για ταχεία φόρτιση στο wallbox στο σπίτι ή σε δημόσιο σταθμό φόρτισης. Όπως στα αυτοκίνητα BMW, λύσεις BMW Charging διατίθενται και για το BMW CE 04 – για μέγιστη ευελιξία βασισμένη σε πολυάριθμα εξατομικευμένα προγράμματα για φόρτιση στο σπίτι, στο δρόμο και στη δουλειά.

 

 

Ισχυρό σύστημα πέδησης

 

 

Ασφαλή επιβράδυνση προσφέρουν δύο δισκόφρενα μπροστά με την υποστήριξη ενός πίσω δίσκου. Επιπλέον, το BMW Motorrad ABS διασφαλίζει υψηλό επίπεδο ενεργητικής ασφάλειας. Το ABS Pro, που διατίθεται προαιρετικά, κάνει ένα βήμα επιπλέον: Μέσω ενός αισθητήρα κλίσης, το ABS Pro ελέγχει επίσης το φρενάρισμα στις στροφές, προσφέροντας τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια.

 

 

Έγχρωμη οθόνη 10.25” TFT

 

 

Το νέο BMW CE 04 εφοδιάζεται στάνταρ με έγχρωμη οθόνη TFT 10,25” με ενσωματωμένο σύστημα πλοήγησης με χάρτη και λειτουργίες συνδεσιμότητας. Η εξαιρετική αναγνωσιμότητα, η σαφήνεια του μενού και η ολοκληρωμένη λειτουργική φιλοσοφία ανεβάζουν το νέο BMW CE 04 στην κορυφή της κατηγορίας scooter. Για πρώτη φορά, η νέα έγχρωμη οθόνη 10,25” επιτρέπει την απεικόνιση χαρτών στο ταμπλό χωρίς να απαιτείται πρόσθετη οθόνη.

 

 

Ισχυρές μονάδες φώτων LED

 

 

Τα φωτιστικά σώματα του νέου BMW CE 04 βασίζονται σε προηγμένη τεχνολογία LED. Μεταξύ αυτών είναι προβολέας με μεσαία και μεγάλη σκάλα φώτων, πίσω φως και φλας, όλα με LED. Οι ενδεικτικές λυχνίες υιοθετούν επίσης τεχνολογία LED. Ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια τη νύχτα προσφέρει το προσαρμοζόμενο φως στροφής Headlight Pro, που διατίθεται ως προαιρετικός εργοστασιακός εξοπλισμός. Εδώ, ο αναβάτης ωφελείται από το βελτιωμένο φωτισμό του δρόμου όταν στρίβει για ακόμα πιο ασφαλή οδήγηση τη νύχτα. Προαιρετικά, διατίθενται λειτουργίες φωτισμού όπως «Welcome» και «Good Bye».

 

 

Τα κύρια χαρακτηριστικά του νέου BMW CE 04

 

 • Ονομαστική ισχύς 15 kW (20 hp). Μέγιστη ισχύς 31 kW (42 hp). Έκδοση μειωμένης ισχύος: 11 kW (15 hp) ή 23 kW (31 hp).

 • Χωρητικότητα μπαταρίας 60,6 Ah (8,9 kWh).

 • Αυτονομία περίπου 130 km (έκδοση μειωμένης ισχύος: 100 km).

 • Σύντομοι χρόνοι φόρτισης και τεχνολογία φόρτισης βασισμένη στο σύστημα που χρησιμοποιείται στα αυτοκίνητα.

 • Αυξημένη οδηγική ευστάθεια χάρη στον έλεγχο ολίσθηση μέσω του ASC (Automatic Stability Control). Προαιρετικό DTC (Dynamic Traction Control).

 • Τρία riding modes «ECO», «Rain» and «Road» για αποδοτική, καθημερινή χρήση ως βασικός εξοπλισμός. “Dynamic” riding mode για ακόμα μεγαλύτερη οδηγική απόλαυση ως εργοστασιακή προαιρετική επιλογή.

 • Ανάρτηση με υψηλή κατευθυντική ευστάθεια, μονοκόμματο, ατσάλινο σωληνωτό πλαίσιο.

 • Ισχυρό σύστημα πέδησης με ABS. ABS Pro με αισθητήρα κλίσης, προαιρετικό.

 • Έγχρωμη οθόνη 10,25” TFT με ενσωματωμένο σύστημα πλοήγησης με χάρτη και εκτενείς λειτουργίες συνδεσιμότητας, στο βασικό εξοπλισμό.

 • Ισχυρά φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED παντού. Adaptive Headlight Pro και λειτουργίες φώτων, ως εργοστασιακές προαιρετικές επιλογές.

 • Αποθηκευτικοί χώροι στο πλάι και μπροστά. Πλαϊνός αποθηκευτικός χώρος για το κράνος με εύκολη πρόσβαση για τον αναβάτη.

 • Ενεργά αεριζόμενο ντουλαπάκι για τη φόρτιση κινητού τηλεφώνου με θύρα φόρτισης USB-C.

 • Σχεδίαση και χρωματική παλέτα με προσανατολισμό στο μέλλον.

 • Εκτενής γκάμα προαιρετικών χαρακτηριστικών και γνήσια Αξεσουάρ BMW Motorrad καθώς και εξοπλισμός αναβάτη.


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...