Νέο MICHELIN Pilot Sport CUP2 CONNECT

Νέο MICHELIN Pilot Sport CUP2 CONNECT

Νέο MICHELIN Pilot Sport CUP2 CONNECT

Νέο MICHELIN Pilot Sport CUP2 CONNECT
Νέο MICHELIN Pilot Sport CUP2 CONNECT

 

Το νέο MICHELIN Pilot Sport CUP2 CONNECT έχει σχεδιαστεί με ενσωματωμένη υποδοχή αισθητήρα, γεγονός που το καθιστά το πρώτο ελαστικό 100% συμβατό με το σύστημα MICHELIN Track Connect.

 

 

Νέο MICHELIN Pilot Sport CUP2 CONNECT

Νέο MICHELIN Pilot Sport CUP2 CONNECT

 

Στη συνέχεια, οι χρήστες πρέπει απλώς να τοποθετήσουν τους αισθητήρες MICHELIN Track Connect, για να επωφεληθούν από τις πολλαπλές λειτουργίες του συστήματος και για να βελτιστοποιήσουν ακόμη περισσότερο τις επιδόσεις τους, κατά τη διάρκεια των track days. Σχεδιασμένο 80% για χρήση σε πίστα και 20% σε δρόμο, το ελαστικό MICHELIN Pilot Sport CUP 2 CONNECT παραμένει ευέλικτο για καθημερινή χρήση, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει υψηλές επιδόσεις στην πίστα.

 

 

Νέα αρχιτεκτονική δομή

 

 

Το νέο ελαστικό MICHELIN Pilot Sport CUP2 CONNECT συνδυάζει στη δομή του, δύο λινά από πολυεστέρα, δύο χαλύβδινα μεταλλικά λινά και ένα λινό από πολυαμίδιο, προσφέροντας μια εξαιρετική εμπειρία οδήγησης και κορυφαίες επιδόσεις. Επίσης, ενσωματώνει πολλές προηγμένες τεχνολογίες:

 

  • Νέα κυματοειδής αρχιτεκτονική δομή: Κυματοειδής διάταξη των λινών πέλματος με αντίστοιχη τοποθέτηση γόμας κάτω από τη μεταλλική δομή, που μειώνει το χρόνο απόκρισης και αυξάνει την αίσθηση σπορ οδήγησης, πίσω από το τιμόνι.

 

  • Τεχνολογία Dynamic Response: Mια υβριδική ζώνη αραμίδης και νάιλον που εξασφαλίζει τον απόλυτο έλεγχο και την καλή συμπεριφορά των ελαστικών σε μεγάλες καταπονήσεις. Αυτή η ζώνη, που βρίσκεται ακριβώς κάτω από το πέλμα, είναι πολύ ανθεκτική και παράλληλα ελαφριά. Έτσι, σε αντιστοιχία βάρους, ο συνδυασμός αραμίδης και νάιλον είναι πέντε φορές πιο ανθεκτικός από το χάλυβα.

 

 

Αυτές οι τεχνικές βελτιώσεις επιτρέπουν υψηλότερη ταχύτητα στις στροφές και εξαιρετική σταθερότητα στις υψηλές ταχύτητες. Επίσης, προσφέρουν καλύτερους χρόνους γύρων (2) και περισσότερη ασφάλεια στην πίστα και στο δρόμο.

 

 

Νέο πέλμα για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής

 

  • Τεχνολογία BiCompound: Tο ασύμμετρο και μη κατευθυντικό σχέδιο πέλματος του ελαστικού MICHELIN Pilot Sport CUP2 CONNECT χρησιμοποιεί την τεχνολογία «BiCompound». Στην εξωτερική πλευρά διαθέτει ένα ειδικό ελαστομερές, του οποίου η ακαμψία προσφέρει εξαιρετική πρόσφυση στο στεγνό οδόστρωμα, ιδιαίτερα σε κλειστές στροφές, ενώ στην εσωτερική πλευρά διαθέτει ένα πιο πυκνό ελαστομερές που βελτιώνει τον έλεγχο κατεύθυνσης και προσφέρει ακρίβεια.

  • Υψηλή Μοριακή Αλυσίδα: Το ελαστικό MICHELIN Pilot Sport CUP2 CONNECT επωφελείται από νέο μείγμα γόμας με «λειτουργικά ελαστομερή», που επιτρέπουν τη δημιουργία ενός πιο ομοιογενούς υλικού και καλύτερη αντίσταση στην κύλιση (ενεργειακή αποτελεσματικότητα) αλλά και μεγαλύτερη πρόσφυση στο βρεγμένο οδόστρωμα, χάρη στο υψηλό ποσοστό πυριτίου.

  • Τεχνολογία Track longevity 2.0: Ο ενισχυμένος εξωτερικός ώμος κάνει το ελαστικό πιο ανθεκτικό στη φθορά και αυξάνει τις επιδόσεις και τη διάρκεια ζωής του στην πίστα.

 

 

Πολλαπλά οφέλη με το MICHELIN Track Connect

 

 

Χάρη σε αυτές τις τεχνολογίες, το ελαστικό MICHELIN Pilot Sport CUP2 CONNECT αυξάνει την οδηγική απόλαυση (έλεγχο και χειρισμό κατευθυντικότητας, χάρη στο βελτιστοποιημένο ίχνος του πέλματος). Επίσης, είναι 7.29 δευτερόλεπτα ταχύτερο, μετά από μια σειρά 10 γύρων, από την προηγούμενη γενιά ελαστικών, MICHELIN PILOT SPORT CUP 2. Η χρήση του MICHELIN Track Connect σας επιτρέπει – χάρη στις συστάσεις βέλτιστης πίεσης που παρέχονται μέσω της εφαρμογής – να οδηγείτε ακόμα πιο γρήγορα και να κερδίζετε 7.40 δευτερόλεπτα(3) μετά από μια σειρά 15 διαδοχικών γύρων.

 

 

Διαθέσιμο για την αγορά αντικατάστασης σε 51 διαστάσεις και για ζάντες από 17 έως 21 ίντσες, το ελαστικό MICHELIN Pilot Sport CUP2 CONNECT είναι συμβατό με την πλειονότητα των σπορ αυτοκινήτων στην αγορά, από 200 έως πάνω από 750 HP. Απευθύνεται σε νέους ή έμπειρους οδηγούς, βελτιώνοντας την οδηγική τους εμπειρία και τους χρόνους στην πίστα.

 

(1) Connect Ready: το ελαστικό έχει σχεδιαστεί με συγκεκριμένη υποδοχή, ο χρήστης πρέπει απλώς να τοποθετήσει τους αισθητήρες Michelin Track Connect για να συνδεθεί το ελαστικό.

(2) Εσωτερική μελέτη, Porsche 991 GT3 εξοπλισμένη με MICHELIN Pilot Sport CUP 2 Connect σε διαστάσεις 245 / 35ZR20 και 305 / 30ZR20 στην πίστα της Valencia (07/2018) και Renault Megane 3 RS εξοπλισμένο με 235 / 35ZR19 στις πίστες Charade & Ladoux α N ° 3 (10/2018) μετά από 10 γύρους , σε σύγκριση με την προηγούμενη γενιά MICHELIN Pilot Sport CUP2.

(3) Εσωτερική μελέτη πιστοποιημένη από δικαστικό εκπρόσωπο, Porsche 991 (991) GT3 RS εξοπλισμένη με MICHELIN Pilot Sport Cup 2 CONNECT στις διαστάσεις 265 / 35ZR20 και 325 / 30ZR21 με MICHELIN Track Connect που πραγματοποιήθηκε στην πίστα της Ανδαλουσία, Ισπανία (11/2019) μετά 15 γύρους, έναντι της προηγούμενης γενιάς MICHELIN Pilot Sport CUP2. Οι πραγματικές συνθήκες ενδέχεται να διαφέρουν.


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...