Ο Martin Sander στη Ford Ευρώπης

Martin Sander

Ο Martin Sander στη Ford Ευρώπης

Ο Martin Sander στη Ford Ευρώπης
Ο Martin Sander στη Ford Ευρώπης

Ο Martin Sander στη Ford Ευρώπης, με το Γερμανό να διορίζεται Γενικός Διευθυντής Επιβατικών Οχημάτων και Πρόεδρος του Δ.Σ. της FordWerke GmbH.

 

Martin Sander

Martin Sander

 

 

Τα καθήκοντα του Sander, που συνδυάζουν δύο ανώτερες διοικητικές θέσεις, αντανακλούν τη δέσμευση της Ford στη δημιουργία μιας αναπτυσσόμενης δραστηριότητας για τα ηλεκτρικά οχήματα με μπαταρία στην Ευρώπη.

 

 

Ο Sander φέρνει μαζί του σημαντική εμπειρία από το χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας έχοντας θητεύσει επί 25 χρόνια στο Volkswagen Group, όπου κατείχε ανώτερες διοικητικές θέσεις στη Βόρεια Αμερική, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ευρώπη, ενώ πιο πρόσφατα διετέλεσε αντιπρόεδρος Πωλήσεων Ευρώπης στην Audi AG.

 

 

Ο Sander και η ομάδα του θα είναι υπεύθυνοι για την επιτάχυνση της ανάπτυξης εμβληματικών, πλήρως ηλεκτρικών και συνδεδεμένων επιβατικών οχημάτων, προωθώντας όλες τις πρωτοβουλίες που συλλογικά διαμορφώνουν μία ανώτερη ψηφιακή εμπειρία για τους πελάτες επιβατικών οχημάτων Ford στην Ευρώπη.

 

 

Ο Sander θα αναλάβει τα καθήκοντα που μέχρι πρότινος ασκούσαν οι Roelant de Waard και Gunnar Herrmann, οι οποίοι επέλεξαν να αποσυρθούν στα τέλη της περασμένης χρονιάς. Θα συνεχίσει να αναφέρεται στον Stuart Rowley, πρόεδρο, Ford Ευρώπης.

 

 

Γεννημένος στο Hildesheim της Γερμανίας, ο Sander έχει πτυχίο μηχανολόγου μηχανικού από το Τεχνικό Πανεπιστήμιο του Braunschweig. Αυτή τη στιγμή κατοικεί στο Ingolstadt και είναι παντρεμένος με δύο παιδιά.

 


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...