Ο Nico Rosberg δοκιμάζει το αγωνιστικό ID.R

Ο Nico Rosberg δοκιμάζει το αγωνιστικό ID.R

Ο Nico Rosberg δοκιμάζει το αγωνιστικό ID.R

Ο Nico Rosberg δοκιμάζει το αγωνιστικό ID.R
Ο Nico Rosberg δοκιμάζει το αγωνιστικό ID.R

Ο Nico Rosberg δοκιμάζει το αγωνιστικό ID.R, με τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή της Formula 1 του 2016, να μένει απόλυτα εντυπωσιασμένος.

 

ID.R testing

ID.R testing

 

Ο Rosberg, δηλώνει παθιασμένος με την ηλεκτροκινητικότητα και έχει επενδύσει σε μεγάλο βαθμό σε πιο καθαρές τεχνολογίες από τότε που αποσύρθηκε από τη Formula 1. Μεταξύ άλλων, ίδρυσε το “Greentech Festival” – μια εκδήλωση αειφορίας. Ο 35χρονος γοητεύεται ιδιαίτερα από εταιρείες με καινοτόμες λύσεις και βιώσιμες ιδέες στον τομέα της κινητικότητας.Στο Nürburgring, αποδέχθηκε την πρόσκληση της Volkswagen να βρεθεί στη θέση του οδηγού του ID.R ως πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής, νυν δοκιμαστής αυτοκινήτων και influencer. Ο Rosberg, δήλωσε αργότερα στα κανάλια κοινωνικών μέσων του ότι το αυτοκίνητο είχε το είδος της απόδοσης που είχε βιώσει μόνο σε ένα μονοθέσιο της Formula 1.

 

 

Nico Rosberg and ID.R

Nico Rosberg and ID.R

 

Δηλώσεις Rosberg«Πάει λίγος καιρός από τότε που οδήγησα ένα πραγματικό αγωνιστικό αυτοκίνητο στη βροχή, αλλά στο ID.R ένιωσα αμέσως σαν ένα ψάρι στο νερό. Είναι φανταστικό να το οδηγείς», είπε ο Rosberg μετά εμπειρία του. «Η πρόσφυση, η επιτάχυνση, η δύναμη – ήταν όλα πολύ γνωστά», είπε ο Nico, που κέρδισε 23 Grand Prix κατά τη διάρκεια της καριέρας του στη Formula 1. «Συγχαρητήρια στους μηχανικούς της Volkswagen, οι οποίοι έχουν κάνει σημαντική πρωτοποριακή εργασία στον τομέα της ηλεκτροκινητικότητας με το ID.R. Η δουλειά του Motorsport είναι πάντα να εξελίσσει την κινητικότητα στο σύνολό της. Πρέπει να είναι η πλατφόρμα δοκιμών και εξέλιξης, προκειμένου να μεταφερθεί η τεχνολογία στην παραγωγή. Αυτό ακριβώς συνέβη με το ID.R και σίγουρα αυτό έχει περάσει και στο ID.3. Θα μπορούσα να με φανταστώ με ένα ID.3 για την οικογένειά μου», ολοκλήρωσε.
#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...