Πρώτο βάθρο για την DS Automobiles

Πρώτο βάθρο για την DS Automobiles

Πρώτο βάθρο για την DS Automobiles

Πρώτο βάθρο για την DS Automobiles
Πρώτο βάθρο για την DS Automobiles

 

Το πρώτο βάθρο για την DS Automobiles ήρθε με την τρίτη θέση του Antonio Felix Da Costa, στο νυχτερινό αγώνα, πρώτο της σεζόν, στην Diriyah της Σαουδικής Αραβίας.

 

 

 

Πρώτο βάθρο για την DS Automobiles

DS Automobiles – Formula E

 

Ο δεύτερος νυχτερινός αγώνας στην ιστορία της Formula E είχε ως κύριο χαρακτηριστικό του την υψηλή ένταση σε όλη του τη διάρκεια. Οι δύο οδηγοί της DS AUTOMOBILES κέρδισαν μία θέση στους πρώτους γύρους. Στην εξέλιξη του αγώνα, ο Vergne πήρε προσωρινά την 3η θέση, ακριβώς μπροστά από τον Da Costa. Αμφότερα τα μονοθέσια ήταν διαρκώς πολύ κοντά στο δίδυμο των οδηγών που προηγούνταν. Στη συνέχεια, μετά από μια περίοδο με αυτοκίνητο ασφαλείας στην πίστα, οι δύο team mates έδωσαν μια πραγματικά απολαυστική παράσταση.

 

 

Το αποτέλεσμα του αγώνα κρίθηκε πρόωρα. Αυτό καθώς μετά από ένα διπλό ατύχημα οι διοργανωτές έδειξαν την κόκκινη σημαία και διέκοψαν τη διαδικασία. Ωστόσο στον Vergne που πέρασε τη γραμμή του τερματισμού στην 3η θέση, επιβλήθηκε ποινή που τον κατέταξε τελικά 12ο. Με αυτό τον τρόπο ο Da Costa να ανέβηκε στην 3η θέση. Η συνέχεια του ABB FIA Formula E World Championship θα πραγματοποιηθεί στις 10 Απριλίου στους δρόμους της Ρώμης, στην Ιταλία.

 

 

Mark Preston, Διευθυντής ομάδας DS TECHEETAH

 

 

”Τι αγώνας! Οι οδηγοί μας, μας κρατούν στις μύτες των ποδιών μας μερικές φορές. Ωστόσο αυτό είναι που απολαμβάνει κανείς όταν έχει δύο πρωταθλητές που αγωνίζονται για έναν ακόμα τίτλο. Μόλις η σκόνη του αγώνα κατακάτσει, θα είναι ξανά φίλοι και συνεχίζουμε με προσήλωση για τον επόμενο αγώνα. Ήταν ο τελευταίος αγώνας για το DS E-TENSE FE20 και δεδομένου του πόσο καλά αποτελέσματα μας έχει φέρει μέχρι τώρα, είχε έναν πολύ ωραίο αγώνα – εν είδη “τιμητικής συνταξιοδότησης”.

 

 

Xavier Mestelan Pinon, Αγωνιστικός Διευθυντής DS Automobiles

 

 

”Οι οδηγοί μας, έδωσαν πραγματική παράσταση αυτήν την αγωνιστική. Αυτό που πραγματικά κρατώ από αυτό το E-Prix είναι ότι επιστρέφουμε στην πρώτη γραμμή και πως έχουμε ότι μας χρειάζεται για να υπερασπιστούμε τους τίτλους μας. Η ομάδα αντέδρασε τέλεια μετά την εκκίνηση και αυτό είναι πολύ ενθαρρυντικό για το μέλλον. Το να μπορέσεις να επιστρέψεις πιο δυνατά είναι πολύ σημαντικό! Πρέπει να διατηρήσουμε αυτήν τη δυναμική και στη Ρώμη, όπου το νέο μας μονοθέσιο θα είναι το βασικότερό μας πλεονέκτημα”.

 

 

Antonio Felix da Costa

 

 

”Ήταν μια καλή εμφάνιση και ένα καλό αποτέλεσμα το σημερινό, δείξαμε ότι έχουμε τον απαιτούμενο ρυθμό ξανά και είμαι πολύ ικανοποιημένος με αυτό. Ήταν πραγματικά ένας διασκεδαστικός αγώνας, με καταπληκτικές προσπεράσεις και μεγάλη άνοδο στην κατάταξη για εμάς. Αυτή ήταν η τελευταία μας φορά με το παλιό μονοθέσιο, για τον επόμενο αγώνα θα έχουμε το νέο, το οποίο είναι έτοιμο και δεν μπορώ να περιμένω να βρεθώ πίσω από το τιμόνι του!”.

 

 

Jean-Eric Vergne

 

 

”Δυστυχώς, σήμερα δεν μπορούσα να χρησιμοποιήσω δεύτερη φορά το Attack Mode, που είναι υποχρεωτικό από τη διοργάνωση και αυτό ήταν η αφορμή για να δεχτώ την ποινή μετά το τέλος του αγώνα και μου κόστισε την 3η θέση”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...