Συνεργασία της Porsche με τη Henkel

Συνεργασία της Porsche με τη Henkel

Συνεργασία της Porsche με τη Henkel

Συνεργασία της Porsche με τη Henkel
Συνεργασία της Porsche με τη Henkel

Η συνεργασία της Porsche με τη Henkel αφορά το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ABB FIA Formula E, την αποκλειστικά μοναδική, εξ΄ ολοκλήρου ηλεκτρική και πιο βιώσιμη σειρά motorsport.

Συνεργασία της Porsche με τη Henkel

 

 

Με μια ισχυρή κληρονομιά απόδοσης, καινοτομίας, αξιοπιστίας και βιωσιμότητας, η Loctite έγινε ο επίσημος συνεργάτης συγκολλητικών για την ομάδα TAG Heuer Porsche Formula E, προσφέροντας κορυφαία επαγγελματικά προϊόντα και εκτεταμένη τεχνική εξειδίκευση στην Porsche 99X Electric – το πρώτο ηλεκτρικό αγωνιστικό αυτοκίνητο της εταιρείας.

 

 

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Formula E ABB FIA προωθεί ενεργά τις ηλεκτροκίνητες και καινοτόμες λύσεις μετακίνησης που συμβάλλουν στη μείωση της ατμοσφαιρικής ρύπανσης και στην καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής σε όλο τον κόσμο. «Η Henkel και η Porsche έχουν δεσμευτεί με κοινό στόχο να οδηγήσουν προοδευτικά προς ένα αειφόρο μέλλον».

 

 

Η Porsche Motorsport βελτιώνει διαρκώς την Porsche 99X Electric, σε αποτελεσματικότητα και αξιοπιστία για να αγωνιστεί στην πιο ανταγωνιστική σειρά αγώνων στον κόσμο – το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ABB FIA Formula E. Η Henkel παρέχει λύσεις συγκόλλησης για πολλές εφαρμογές, τόσο στα εργαστήρια ανάπτυξης της Porsche, όσο και στις πίστες αγώνων.

 

 

Ως μέρος της συνεργασίας, η TAG Heuer Porsche Formula E, χρησιμοποιεί μια ευρεία γκάμα προϊόντων Loctite, συμπεριλαμβανομένων μιας σειράς εποξικών συγκολλητικών υψηλής απόδοσης, συγκρατητικών ενώσεων, συγκολλητικά πλήρωσης διακένων, ασφαλιστικά σπειρώματος (μεσαίας και υψηλής αντοχής), κατασκευαστικές κόλλες, στεγανοποιητικά σπειρωμάτων και κόλλες στιγμής. Η χρήση αυτών των προϊόντων, διασφαλίζει πλήρη μηχανική αξιοπιστία για μια σειρά βασικών εφαρμογών, οι οποίες εκτείνονται από τα ρουλεμάν ανάρτησης, τα μέρη του περιβλήματος του κιβωτίου ταχυτήτων και τους κοχλίες του συστήματος μετάδοσης κίνησης, έως τα εξαρτήματα του τιμονιού, τους ελαστικούς δακτυλίους (Orings) και τα καλώδια. Οι πίστες δοκιμών της Porsche για κινητήρες και κιβώτια ταχυτήτων επωφελούνται, επίσης, από τις λύσεις Loctite υψηλής απόδοσης.


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...