Τεχνολογία e-4ORCE της Nissan

Τεχνολογία e-4ORCE της Nissan

Τεχνολογία e-4ORCE της Nissan

Τεχνολογία e-4ORCE της Nissan
Τεχνολογία e-4ORCE της Nissan

Η τεχνολογία e-4ORCE της Nissan είναι η πιο προηγμένη τεχνολογία ελέγχου όλων των τροχών που διαχειρίζεται με ακρίβεια την απόδοση ισχύος και την απόδοση πέδησης για ομαλότητα και σταθερότητα.

 

Nissan e-4ORCE

Nissan e-4ORCE

 

Το σύστημα ενισχύει την εμπιστοσύνη του οδηγού, εντοπίζοντας την επιθυμητή γραμμή οδήγησης, σχεδόν σε οποιαδήποτε επιφάνεια του δρόμου, χωρίς αυτός να χρειάζεται να αλλάξει στυλ οδήγησης ή εισόδου.

 

 

Οι μηχανικοί βελτίωσαν την τεχνολογία ελέγχου ακρίβειας του e-4ORCE και τους δύο ηλεκτρικούς κινητήρες για να προσφέρουν απαράμιλλη άνεση στην οδήγηση. Το βήμα και η «βύθιση» του οχήματος ελαχιστοποιούν την πιθανότητα ναυτίας, χάρη στην προσθήκη αναγεννητικής πέδησης στον πίσω κινητήρα, σε σχέση με το συνηθισμένο σύστημα ανάκτησης ενέργειας από την πέδηση στον εμπρός κινητήρα, που χρησιμοποιείται σήμερα από τυπικά EV και υβριδικά συστήματα.

 

 

Ο δίσκος σερβιρίσματος e-4ORCE ramen χρησιμοποιεί δύο ηλεκτρικούς κινητήρες που λειτουργούν ανεξάρτητα, με ειδικό συντονισμό από μηχανικούς, για να προσφέρουν την ίδια γρήγορη επιτάχυνση και ομαλή διαδρομή στον πάγκο, όπως στοχεύει το Ariya με το e-4ORCE στο δρόμο.

 

 

Γεννημένο από την πλούσια ιστορία της εταιρείας στην ανάπτυξη αξιομνημόνευτων οχημάτων παντός εδάφους και σπορ αυτοκινήτων, το e-4ORCE είναι ο πνευματικός απόγονος του συστήματος κατανομής ροπής ATTESA E-TS του Nissan GT-R και του έξυπνου συστήματος 4X4 του Nissan Patrol.

 

 


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...