Το νέο Citroen C3 Aircross έφτασε στη χώρα μας

Citroen C3 Aircross

Το νέο Citroen C3 Aircross έφτασε στη χώρα μας

Το νέο Citroen C3 Aircross έφτασε στη χώρα μας
Το νέο Citroen C3 Aircross έφτασε στη χώρα μας

Το νέο Citroen C3 Aircross έφτασε στη χώρα μας, έχοντας αποκτήσει ωριμότητα, χωρίς να «αφήνει πίσω» καμία από τις αρετές που το έχουν κάνει να ξεχωρίζει στην κατηγορία.

 

Citroen C3 Aircross

Citroen C3 Aircross

 

Έχει αναβαθμιστεί πλήρως σε όλους τους τομείς και δείχνει μια πιο δυναμική προσωπικότητα με ένα νέο και πλήρως ανασχεδιασμένο μπροστινό μέρος, ακόμα πιο εκφραστικό, νέους χρωματικούς συνδυασμούς και ακόμα μεγαλύτερη άνεση για τους επιβάτες.

 

 

Ένα SUV τόσο ευέλικτο όσο ποτέ, που διατηρεί όλες τις εντυπωσιακές του δυνατότητες για κίνηση σε κάθε είδους έδαφος, με το προηγμένο σύστημα Grip Control με Hill Assist Descent.

 

 

Ένα άνετο SUV για κάθε δραστήριο τρόπο ζωής, αφού εκτός από τη χαρακτηριστική άνεση που αποτελεί σημείο αναφοράς στην κατηγορία και την ευρυχωρία στην καμπίνα, εμφανίζεται ακόμα πιο βελτιωμένο στον τομέα της άνεσης με την εισαγωγή των καθισμάτων Advanced Comfort που εγκαινιάστηκαν στα C4 Cactus και C5 Aircross.

 

 

Το νέο C3 Aircross, είναι ένα SUV που κάνει τη ζωή σας ευκολότερη: απλοποιεί την καθημερινή ζωή με απόλυτη ασφάλεια και σιγουριά, με μια νέα, μεγαλύτερη οθόνη αφής 9 ιντσών, νέους αποθηκευτικούς χώρους στη νέα κεντρική κονσόλα, 5 τεχνολογίες συνδεσιμότητας και 12 τεχνολογίες οδήγησης, με έγχρωμη προβολή των στοιχείων στην οθόνη του Head Up Display και κάμερα οπισθοπορείας με Top Rear Vision.

 

 

Το νέο C3 Aircross έχει κερδίσει σε ωριμότητα, έχει αναβαθμιστεί και δείχνει μια πιο ισχυρή προσωπικότητα με το νέο, πολύ εκφραστικό, ανασχεδιασμένο μπροστινό μέρος, με νέα χρώματα, χρωματιστά ένθετα στο αμάξωμα και περιβάλλοντα στην καμπίνα. Παραμένει ένα SUV για τον απόλυτα δραστήριο τρόπο ζωής. Βρίσκεται στην καρδιά του B-SUV Segment, με ένα ευρύ φάσμα επιλογών για να ικανοποιήσει τις προσδοκίες όλων των πελατών.

 

 

Με αποδοτικούς κινητήρες βενζίνης και diesel

 

 

Το νέο C3 Aircross SUV προσφέρεται με αποδοτικούς σε ότι έχει να κάνει με την οικονομία καυσίμου και ισχυρούς κινητήρες PureTech βενζίνης και BlueHDi πετρελαίου, ικανοποιώντας το πρότυπο εκπομπών Euro 6d τελευταίας γενιάς. Μάλιστα ο πετρελαιοκινητήρας επωφελείται από μηδενικά τέλη κυκλοφορίας χάρη στους ιδιαίτερα χαμηλούς ρύπους. Το νέο C3 Aircross είναι διαθέσιμο στις εκθέσεις της Citroen. Η τιμή εκκίνησης του μοντέλου είναι 17.750€!

 


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...