Χρυσή διάκριση για το Ford Transit Custom

Χρυσή διάκριση για το Ford Transit Custom

Χρυσή διάκριση για το Ford Transit Custom

Χρυσή διάκριση για το Ford Transit Custom
Χρυσή διάκριση για το Ford Transit Custom

 

Χρυσή διάκριση για το Ford Transit Custom το οποίο απέσπασε το Χρυσό βραβείο από τον ανεξάρτητο οργανισμό ασφάλειας οχημάτων Euro NCAP.

 

Digital Rear View Mirror

Digital Rear View Mirror

 

Το νέο βραβείο καθιστά την Ford τον μοναδικό κατασκευαστή van με Χρυσές διακρίσεις στις κατηγορίες van του 1 και 2 τόνων μετά το Ford Transit που αναδείχτηκε «Χρυσό» πέρσι. Επίσης, η Ford είναι τώρα ο μοναδικός κατασκευαστής με πάνω από ένα Χρυσά van οχήματα στη γκάμα της, με το Transit να συγκεντρώνει την υψηλότερη βαθμολογία από οποιοδήποτε όχημα της δοκιμής.

 

 

Η Χρυσή διάκριση του Transit Custom οφείλεται σε έναν αναβαθμισμένο εξοπλισμό ασφάλειας, που περιλαμβάνει την ένταξη της τεχνολογίας Seat Belt Reminder νωρίτερα μέσα στη χρονιά στο βασικό εξοπλισμό.

 

 

Άλλες αναβαθμίσεις που έρχονται στο Transit Custom από τις αρχές του 2022 περιλαμβάνουν ένα νέο Digital Rear View Mirror, που προσφέρει διπλάσιο πεδίο ορατότητας από έναν παραδοσιακό καθρέπτη πίσω θέασης, βοηθώντας έτσι τους οδηγούς μοντέλων panel van, double-cab-in-van και λεωφορείων όταν η πίσω ορατότητα είναι περιορισμένη.

 

 

Η Ford εισάγει επίσης μία νέα έκδοση 150 ίππων του κινητήρα 2.0L EcoBlue diesel3 για τα μοντέλα Transit Custom kombi, Tourneo Custom και Transit Nugget. Ο νέος κινητήρας διατίθεται με το ήπιο υβριδικό σύστημα των 48-volt της Ford για μείωση της κατανάλωσης καυσίμου στην πόλη μέχρι 5,9%.

 

 

Μαζί, το Transit Custom van και το «αδελφό» μοντέλο μεταφοράς προσωπικού Tourneo Custom είναι το best-seller όχημα της Ford στην Ευρώπη φέτος, με 117.014 ταξινομήσεις τους πρώτους εννέα μήνες του 2021.

 


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...