Έκθεση Tokyo After Hours

Έκθεση Tokyo After Hours

Έκθεση Tokyo After Hours

Έκθεση Tokyo After Hours

Έκθεση Tokyo After Hours

Η Έκθεση Tokyo After Hours παρουσιάζει τρεις Rolls-Royce, τις Dawn, Wraith και Ghost Black Badge μέσω του φακού τριών διεθνών φωτογράφων.

 

ROLLS ROYCE TOKYO AFTER HOURS

ROLLS ROYCE TOKYO AFTER HOURS

Το κάθε ένα αυτοκίνητο έχει διαφορετική στάση στη μητρόπολη μετά το σκοτάδι, πριν αποσυρθεί στην ήρεμη μοναξιά των ορίων της πόλης. Η σειρά 18 φωτογραφιών, που έχουν ληφθεί μεταξύ 2017 και 2019, συγκεντρώνονται εδώ για πρώτη φορά.

 

Ο Ιάπωνας φωτογράφος Γιοσιφούμι Ογκάβα κοιτάζει την πατρίδα του με φρέσκα μάτια. Ξεκινά με τη Wraith Black Badge μεταξύ των πολυσύχναστων μερών της Γκίνζα. Αυτό, πριν φτάσει στην πόλη πάνω στους υπερυψωμένους αυτοκινητόδρομους και έξω από τη Rainbow Bridge με τις Wraith Black Badge και Ghost Black Badge. Οι ουρανοξύστες σχηματίζουν ένα αστικό δάσος στη σκιά του οποίου βρίσκονται οι αρχαίες τάφροι του παλατιού και οι ήσυχοι ναοί.

Συμμέτοχος και ο φωτογράφος Μαρκ Ριτσιόνι

 

Στην εξίσωση μπαίνει και ο Βρετανός φωτογράφος Μάρκ Ριτσιόνι, φρέσκος από τη φωτογράφιση «Phantom Off-duty» στο Λονδίνο. Η τάξη και η ρουτίνα του Τόκιο, γρήγορα δίνουν τη θέση τους σε ένα λαβύρινθο σύνθετων οδών με μια δική τους ζωή. Ο Μαρκ ξεκινά την εκστρατεία της Dawn Black Badge στην Ακιχαμπάρα. Πρόκειται για την κυψέλη τεχνολογίας και τυχερών παιχνιδιών, όπου οι ταμπέλες με νέον αναδεικνύουν την απόχρωση Magma Red του αυτοκινήτου. Από εδώ αναδύεται η γαλήνη των νυχτερινών βιομηχανικών γιγάντων, που είναι τα αποκαταστημένα νησιά του κόλπου του Τόκιο. Καθώς ο ήλιος εμφανίζεται, «ξαπλώνει» πίσω στους κατοικημένους δρόμους του εύπορου Νακαμεγκούρο, που βρίσκεται στην άκρη του δρόμου.

 

ROLLS ROYCE TOKYO AFTER HOURS

ROLLS ROYCE TOKYO AFTER HOURS

Η τρίτη οπτική προέρχεται από τον φωτογράφο Ντάρεν Τσαν. Ο Ντάρεν που γεννήθηκε μέσα στα φώτα της πόλης της Σιγκαπούρης, τραβάει πρώτα την έντονη λάμψη του Σιντζούκου, όπου η Wraith Black Badge στέκεται σαν μαύρος επιβήτορας σε ένα πεδίο ηλεκτρικών λουλουδιών. Μετά τα μεσάνυχτα εγκαταλείπει αμέσως την πόλη για τους αυτοκινητόδρομους στον Tokyo Bay, με τη δυναμική Wraith να παρέχει την τέλεια συνταγή για να καθαρίσετε το κεφάλι σας μετά την ένταση της εργάσιμης ημέρας. Ύστερα, παίρνει τον δρόμο προς το Νταϊκόκου Φούτο, πριν την τελική στάση στις ατελείωτες εξωτερικές αγορές του Τσουκίτζι. Τώρα, σειρά παίρνει η Ghost Black Badge με τη δική της ξεχωριστή απόχρωση.

 

Πηγή: Rolls-Royce


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...