Αναβαθμισμένο MINI App

Αναβαθμισμένο MINI App

Αναβαθμισμένο MINI App

Αναβαθμισμένο MINI App
Αναβαθμισμένο MINI App

 

Το αναβαθμισμένο MINI App αποκτά νέες λειτουργίες, διαθέτει ειδική αρχιτεκτονική software για γρήγορους ρυθμούς και λανσάρεται σε νέες αγορές.

 

MINI App

MINI App

 

 

Την ταχεία προσθήκη νέου περιεχομένου και επέκτασή του MINI App σε περισσότερες αγορές υποστηρίζει μία καινοτόμα, επεκτεινόμενη (scalable) και παγκόσμια αρχιτεκτονική λογισμικού. Αυτή έχει αναπτυχθεί εσωτερικά από την BMW με χρήση του Flutter. Πρόκειται για μια πλατφόρμα εξέλιξης διεπαφής χρήστη (UI development kit) ανοιχτού κώδικα από την Google για τη γλώσσα προγραμματισμού Dart. Η ομάδα προγραμματισμού Flutter/Dart του BMW Group είναι από τις παγκοσμίως μεγαλύτερες από αυτή της Google, με τη συμμετοχή συνολικά 300 εργαζομένων.

 

 

Το MINI App τρέχει σε λειτουργικά συστήματα iOS και Android. Έτσι οι χρήστες μπορούν να το κατεβάσουν δωρεάν από το Apple App Store ή το Google Play Store. Λειτουργεί ως μία νέα παγκόσμια διεπαφή με το αυτοκίνητο, παρέχοντας πληροφορίες για την κατάσταση του αυτοκινήτου ανά πάσα στιγμή. Επίσης επιτρέπει απομακρυσμένο έλεγχο λειτουργιών, όπως εντοπισμός οχήματος και κλείδωμα/ξεκλείδωμα των θυρών.

 


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...