Ανοιξιάτικη προσφορά για την Κymco X-Town 300i

Ανοιξιάτικη προσφορά για την Κymco X-Town 300i

Με προσφορά διατίθενται τα mega scooter Κymco X-Town 300i ABS και Special Edition και πιο συγκεκριμένα με 3.995€ και 4.125€ αντίστοιχα.

XTOWN 300i ABS3700

Η τιμή αυτή είναι τοις μετρητοίς και περιλαμβάνει την αξία του τέλους ταξινόμησης. Το Κymco X-Town 300i είναι ένα νέο μοντέλο, το οποίο δίνει έμφαση στον πλήρη εξοπλισμό, στην πολυτέλεια και στο χαμηλό κόστος χρήσης. Το πλαίσιο προέρχεται από το Downtown και ο κινητήρας από το Xciting-R 300i, έχοντας δεχθεί όμως μια σειρά σημαντικών βελτιώσεων, καλύπτοντας πλέον και τις προδιαγραφές Euro4. Παράλληλα, έχει αυξηθεί τόσο η χωρητικότητά του (276cc από 270) όσο και η ιπποδύναμή του (24,5 hp από 23,8).

KYMCO X-TOWN 300i ABS cockpit

Κymco X-Town 300i: Χαρακτηριστικά

Ο αποθηκευτικός χώρος κάτω από τη σέλα, που φωτίζεται και ανοίγει από τον κεντρικό διακόπτη, μπορεί να χωρέσει δύο full face κράνη. Ο πίνακας οργάνων φέρει συνδυασμό ψηφιακών και αναλογικών ενδείξεων, παρέχοντας πλήρη πληροφόρηση αλλά και trip computer. Κεντρικός διακόπτης με μαγνητική αντικλεπτική προστασία, φώτα τεχνολογίας LED, ρυθμιζόμενες μανέτες φρένων, ντουλαπάκι ποδιάς και θύρα φόρτισης USB συμπληρώνουν τον υπερπλήρη εξοπλισμό του. Για τον ανεφοδιασμό βενζίνης δεν απαιτείται ανέβα – κατέβα του αναβάτη, καθώς η τάπα πλήρωσης είναι στο τούνελ, ανάμεσα στα πόδια του. Η προσφορά ισχύει για περιορισμένο αριθμό scooter.


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...