Βραβείο Red Dot για τη Skoda Octavia

Βραβείο Red Dot για τη Skoda Octavia

Βραβείο Red Dot για τη Skoda Octavia

Βραβείο Red Dot για τη Skoda Octavia
Βραβείο Red Dot για τη Skoda Octavia

Νέα σπουδαία διάκριση για την τσέχικη εταιρεία καθώς κέρδισε το βραβείο Red Dot για τη Skoda Octavia και τον εξαιρετικό σχεδιασμό της.

 

New Skoda Octavia

New Skoda Octavia

 

Μάλιστα, πρόκειται για το τρίτο βραβείο που λαμβάνει το συγκεκριμένο μοντέλο της Skoda, μετά από αυτά του 2006 και του 2017.



Η ολοκαίνουργια τέταρτη γενιά του κορυφαίου best seller εντυπωσίασε την κριτική επιτροπή των περίπου 40 εμπειρογνωμόνων από όλο τον κόσμο, χάρη στο μοναδικό στυλ, τη σχεδιαστική αρτιότητα και τις κομψές και δυναμικές αναλογίες.



Η επίσημη παράδοση των βραβείων σχεδιασμού προϊόντων για το 2020 έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί στις 22 Ιουνίου κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης Red Dot Gala που θα λάβει χώρα στο Έσσεν της Γερμανίας.



”Αποτέλεσμα εξαιρετικής δουλειάς”



Ο Christian Strube, μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Skoda για την Τεχνική Ανάπτυξη, ανέφερε σχετικά. “Στη Skoda προσφέρουμε στους πελάτες μας μια εξαιρετική σχέση μεταξύ αξίας για τα χρημάτων. Η ευρυχωρία των οχημάτων μας, η μεγάλη καθημερινή χρηστικότητα, καθώς και η σταθερή φιλοσοφία σχεδίασης, τα καθιστούν κορυφαίες επιλογές για όλους. Το βραβείο Red Dot για την ολοκαίνουρια OCTAVIA αποδεικνύει πως όλα είναι αποτέλεσμα εξαιρετικής, σχεδιαστικής δουλειάς και ταυτόχρονα προσήλωσης σε ένα στόχο που έχουμε βάλει όλοι».





Περίπου 40 εμπειρογνώμονες στην κριτική επιτροπή



Το βραβείο Red Dot είναι εδώ και 65 χρόνια ένα από τα πιο αναγνωρισμένα βραβεία σχεδιασμού στον κόσμο. H κριτική επιτροπή συγκέντρωσε ανεξάρτητους καθηγητές σχεδίασης, δημοσιογράφους και σχεδιαστές της βιομηχανίας, οι οποίοι έκριναν κάθε ένα από τα περίπου 6.500 υποβληθέντα προϊόντα ζωντανά και επιτόπου, βάσει κριτηρίων όπως ο βαθμός καινοτομίας, η ποιότητα του σχεδιασμού, η λειτουργικότητα, η μακροζωία και οι περιβαλλοντικές επιπτώσεις.



Επισκόπηση των βραβείων Red Dot για τα μοντέλα της Skoda



2020 ŠKODA OCTAVIA IV

2019 ŠKODA SCALA

2018 ŠKODA KAROQ

2017 ŠKODA KODIAQ και ŠKODA OCTAVIA III COMBI

2016 ŠKODA SUPERB III

2015 ŠKODA FABIA III

2014 ŠKODA RAPID SPACEBACK

2013 ŠKODA RAPID

2010 ŠKODA SUPERB II και ŠKODA YETI

2008 ŠKODA FABIA II

2007 ŠKODA ROOMSTER

2006 ŠKODA OCTAVIA II COMBI


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...