Δεύτερη γενιά BMW Σειράς 2 Active Tourer

Δεύτερη γενιά BMW Σειράς 2 Active Tourer

Δεύτερη γενιά BMW Σειράς 2 Active Tourer

Δεύτερη γενιά BMW Σειράς 2 Active Tourer
Δεύτερη γενιά BMW Σειράς 2 Active Tourer

 

Η δεύτερη γενιά BMW Σειράς 2 Active Tourer βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες στο στάδιο της παραγωγής της στο εργοστάσιο του BMW Group στη Λειψία.

 

BMW Σειρά 2 Active Tourer

BMW Σειρά 2 Active Tourer

 

Από το φθινόπωρο του 2014 που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στην αγορά, η BMW Σειρά 2 Active Tourer έχει διαγράψει μία επιτυχημένη πορεία την τελευταία επταετία. Περισσότεροι από 400.000 πελάτες έχουν επιλέξει το πολυτελές compact μοντέλο που συνδυάζει λειτουργική ευρυχωρία με δυναμική οδηγική φιλοσοφία. Περισσότερα από 368.000 τέτοια οχήματα κατασκευάστηκαν στη Λειψία. Ο διάδοχος του σπορ, «all-rounder» μοντέλου θα κατασκευάζεται μόνο στη Λειψία.

 

 

Τα βασικά χαρακτηριστικά της τελευταίας γενιάς του μοντέλου είναι εξαιρετικά δυναμικό στυλ, σαφής σχεδιαστική γλώσσα και ανασχεδιασμένο εσωτερικό. Επιπλέον, η νέα BMW Σειρά 2 Active Tourer φέρνει την ήπια υβριδική τεχνολογία στην compact κατηγορία για πρώτη φορά, μαζί με τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα της συνδεσιμότητας και με εκτεταμένα πακέτα εξοπλισμού.

 

 

Η BMW Σειρά 2 Active Tourer θέτει νέα πρότυπα

 

 

Όταν έκανε το ντεμπούτο της το 2014, η BMW Σειρά 2 Active Tourer έφερε την επανάσταση στην προϊοντική γκάμα της BMW. Όχι μόνον ίδρυσε την κατηγορία Sports Activity Tourer, αλλά ήταν και η πρώτη προσθιοκίνητη BMW. Με λειτουργική φιλοσοφία εσωτερικού, 3-κύλινδρους κινητήρες – για πρώτη φορά σε όχημα BMW εκείνη την εποχή – και προηγμένο σύστημα FWD, το νέο μοντέλο προσέφερε όλο το δυναμισμό μιας BMW και προανήγγειλε μία νέα εποχή για τη μάρκα.

 

 

Η δεύτερη γενιά της BMW Σειράς 2 Active Tourer θέτει πρότυπα για μία φορά ακόμα. Πρωτοπόρος, ανοίγει το δρόμο για τα προσεχή μοντέλα BMW και MINI που θα πλαισιώσουν την compact κατηγορία τα προσεχή χρόνια. Αναβαθμίσεις στο σύστημα μετάδοσης και το cockpit, και το νέο ενσωματωμένο δίκτυο – που τώρα συναντάμε στις βενζινοκίνητες και πετρελαιοκίνητες BMW Σειρά 2 Active Tourer – θέτουν νέα πρότυπα.

 

 

Ομαλή ενσωμάτωση στις διαδικασίες παραγωγής

 

 

Διάσημο για την εξαιρετική ευελιξία του, το εργοστάσιο της Λειψίας ήταν αυτό το οποίο εμπιστεύτηκε το BMW Group για την κατασκευή των πρώτων ηλεκτροκίνητων μοντέλων του – BMW i3 και BMW i8. Τώρα, γίνεται και πάλι το εργοστάσιο της επιλογής του, για το λανσάρισμα αυτής της νέας φιλοσοφίας. Παρά τις νέες απαιτήσεις, μόνο μικρές αναπροσαρμογές χρειάστηκε να γίνουν στο βαφείο και στα συστήματα συναρμολόγησης, και η μοναδική νέα αίθουσα παραγωγής δημιουργήθηκε στο τμήμα αμαξωμάτων.

 

 

Η δεύτερη γενιά της BMW Σειράς 2 Active Tourer ενσωματώνεται τώρα εξίσου ομαλά στην παραγωγή και θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της Λειψίας μαζί με τις BMW Σειρά 1 και BMW Σειρά 2 Gran Coupe.

 

 

Δυναμική σχεδίαση και αναβαθμισμένο εσωτερικό

 

 

Σε επίπεδο εξωτερικής σχεδίασης, η νέα BMW Σειρά 2 Active Tourer αποπνέει ακόμα πιο σπορ στυλ και αυτοπεποίθηση, χάρη στις δυναμικά επιμηκυμένες αναλογίες της και τις καθαρές, πιο απέριττες επιφάνειες.

 

 

Στο εσωτερικό, προσφέρει μία εντελώς νέα αίσθηση χώρου. Το εσωτερικό έχει πλήρως επανασχεδιαστεί, δανειζόμενο στοιχεία από την αμιγώς ηλεκτρική τεχνολογική ναυαρχίδα της μάρκας, BMW iX. Ιδιαίτερα εντυπωσιακά στοιχεία είναι η κυρτή οθόνη BMW Curved Display, το «αιωρούμενο» υποβραχιόνιο με το ενσωματωμένο πάνελ ελέγχου, και ο slim πίνακας οργάνων. Χάρη σε αυτά τα χαρακτηριστικά, η BMW Σειρά 2 Active Tourer είναι η πρώτη μη ηλεκτρική BMW που έχει τη διάταξη του cockpit μιας ηλεκτρικής.

 

 

Μία ακόμα πρωτιά για την BMW Σειρά 2 Active Tourer είναι το νέο BMW iDrive, που κάνει το ντεμπούτο του στην πολυτελή compact κατηγορία. Η τελευταία γενιά του συστήματος ελέγχου iDrive βασίζεται στο BMW Operating System 8.

 

 

Η δεύτερη γενιά της BMW Σειράς 2 Active Tourer σχεδιάστηκε για να υποστηρίζει κινητήρες εσωτερικής καύσης και ηλεκτροκίνητα σύνολα, και λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία της, το καλοκαίρι του 2022, δύο plug-in υβριδικές εκδόσεις θα προστεθούν στη γκάμα.

 

 

Η BMW Σειρά 2 Active Tourer θα κυκλοφορήσει στη Γερμανική αγορά στις 26 Φεβρουαρίου 2022.


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...