Διακρίσεων συνέχεια για το Nissan LEAF

Nissan LEAF

Διακρίσεων συνέχεια για το Nissan LEAF

Διακρίσεων συνέχεια για το Nissan LEAF
Διακρίσεων συνέχεια για το Nissan LEAF

 

Διακρίσεων συνέχεια για το Nissan LEAF με το μοντέλο να ανακηρύσσεται «Καλύτερο Μεταχειρισμένο Οικογενειακό Ηλεκτρικό Αυτοκίνητο» στα βραβεία Carbuyer Car of the Year 2022.

 

Nissan LEAF

Nissan LEAF

 

Το Nissan LEAF αναγνωρίστηκε για άλλη μια φορά ως το πλέον προσιτό αυτοκίνητο στην εποχή της ηλεκτροκίνησης. Το μοντέλο δεύτερης γενιάς αναδείχθηκε Καλύτερο Οικογενειακό Ηλεκτρικό Αυτοκίνητο, στα βραβεία Carbuyer Car of the Year 2022.

 

 

Τα ετήσια βραβεία Carbuyer Car of the Year αναδεικνύουν τα καλύτερα αυτοκίνητα που πωλούνται στο Ηνωμένο Βασίλειο. Μια ομάδα εμπειρογνωμόνων κρίνει κάθε όχημα για το πώς αποδίδει σε συγκεκριμένους τομείς, καθώς και το συνολικό πακέτο. Κάθε αυτοκίνητο που έχει επιλεγεί πρέπει να εντυπωσιάσει όσον αφορά το κόστος κτήσης και χρήσης, τις επιδόσεις, την άνεση, την ασφάλεια και την πρακτικότητα.

 

 

Όταν κυκλοφόρησε το 2010, το LEAF ήταν το πρώτο ηλεκτρικό επιβατικό όχημα μαζικής παραγωγής στον κόσμο. Τώρα, η δεύτερη γενιά του μοντέλου προσφέρει δύο εκδόσεις χωρητικότητας μπαταριών με 40kWh και 62kWh αντίστοιχα, δίνοντας στους οδηγούς διευρυμένες επιλογές εμβέλειας και επιδόσεων. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Nissan έχει ξεπεράσει τις 250 χιλιάδες πωλήσεις EV στην Ευρώπη, σηματοδοτώντας μια επιτυχημένη δεκαετή παρουσία στην ηλεκτροκίνηση.

 


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...