Δοκιμάζουμε το Citroen C3 Aircross SUV 1.2 PureTech 110 PS

Δοκιμάζουμε το Citroen C3 Aircross SUV 1.2 PureTech 110 PS

Δοκιμάζουμε το Citroen C3 Aircross SUV 1.2 PureTech 110 PS

Δοκιμάζουμε το Citroen C3 Aircross SUV 1.2 PureTech 110 PS
Δοκιμάζουμε το Citroen C3 Aircross SUV 1.2 PureTech 110 PS

Δοκιμάζουμε το Citroen C3 Aircross SUV 1.2 PureTech 110 PS, ένα πιο σύγχρονο και καλύτερα εξοπλισμένο crossover πόλης.

 

Δοκιμάζουμε το Citroen C3 Aircross SUV 1.2 PureTech 110 PS

Δοκιμάζουμε το Citroen C3 Aircross SUV 1.2 PureTech 110 PS

 

Τα νέα αεροδυναμικά και δομικά μέρη του εμπρός μέρους έχουν δεχθεί μια σειρά στιλιστικών επεμβάσεων. Οι επεμβάσεις αυτές προχώρησαν βαθύτερα στην εξέλιξη των χαρακτηριστικών μερών που καθορίζουν την ταυτότητα της μάρκας και συγχρόνως δημιουργούν την αναγκαία, συγγενική, σχέση με το επίσης ανανεωμένο C3. Είναι εντυπωσιακό το πόσο εύκολα το εμπρός μέρος του νέου C3 Aircross σε προσκαλεί να την παρατηρήσεις και να αφήσεις το μάτι να περάσει πάνω από τους νέους όγκους και τις σχεδιαστικές λεπτομέρειες που απαρτίζουν την αιχμή του δόρατος της εμφάνισής του.

 

Interior look

Interior look

 

Αναβαθμίσεως συνέχεια

 

 

Η σχεδιαστική αναβάθμιση δεν σταματά στο εμπρός μέρος, αλλά επεκτείνεται και στο υπόλοιπο αμάξωμα, από τα πλευρικά και πίσω προστατευτικά, από τις όμορφες ζάντες, το ένθετο σχέδιο ηλεκτρικής αντίστασης στα πίσω παραθυράκια, μέχρι τα όμορφα φώτα πίσω, αλλά και τα ζωντανά και νεανικά χρώματα, τρία εκ των οποίων είναι καινούργια.

 

 

Η αυξημένη απόσταση από το έδαφος σε συνδυασμό με τα προγράμματα οδήγησης για έλεγχο της ροπής και της ελκτικής πρόσφυσης των εμπρός τροχών ακόμη και σε ανώμαλο ή και χιονισμένο οδόστρωμα προσθέτουν την ουσία στις SUV σχεδιαστικές λεπτομέρειες. Την ίδια στιγμή, η διαμόρφωση του εσωτερικού με πολλούς βοηθητικούς χώρους, μεγάλο εσωτερικό ύψος και η αυξομείωση του μήκους του χώρου των αποσκευών με την μετακίνηση των πίσω καθισμάτων κατά 15 εκατοστά και τον διαμήκη άξονα φυσικά υπενθυμίζουν τις MPV καταβολές του αυτοκινήτου. Μιας κατηγορίας που πλέον, είτε ενσωματώνεται στα SUV / Crossover, είτε αποκτά επαγγελματική διάσταση στα αντίστοιχα Van.

 

 

Ο οδηγός έχει στη διάθεσή του τα σημαντικότερα και πιο απαραίτητα συστήματα ελέγχου και προστασίας, ενώ η οδήγηση είναι εύκολη και ξένοιαστη. Η ανάρτηση φιλτράρει αποτελεσματικά τις περισσότερες ανωμαλίες του οδοστρώματος, εξασφαλίζοντας συγχρόνως σταθερότητα και αίσθημα ασφάλειας, ακόμη και σε πιο γρήγορους ρυθμούς στο επαρχιακό δίκτυο.

 

Side

Side

 

Κινητήριο σύστημα

 

 

Τους ρυθμούς αυτούς είναι σε θέση να εξασφαλίσει ο ζωντανός τρικύλινδρος κινητήρας των 1,2 λίτρων, τεχνολογίας Pure Tech, απόδοσης 110 ίππων και 205 Nm ροπής. Η συνολική του απόδοση είναι σε θέση να κινήσει με ικανοποιητική ευκολία το αμάξωμα, ενώ η κατανάλωση θα ανέβει σχετικά, μόνο μετά από συνεχή έντονη πίεση. Ο ήχος του κινητήρα φτάνει στο εσωτερικό, αλλά δεν είναι σε καμιά περίπτωση επιθετικός ή κουραστικός.

 

 

Εν κατακλείδι

 

 

Το Citroen C3 Aircross SUV 1.2 PureTech 110 PS κινείται με άνεση, εντός κι εκτός, παρόλα αυτά το πιο δυνατό του σημείο είναι το αστικό περιβάλλον, όπου εντυπωσιάζει με την ευκολία των ελιγμών, αλλά και την αυξημένη πρακτικότητά του στην καθημερινή ζωή. Την ίδια στιγμή οι εσωτερικοί χώροι του και οι κόμπακτ διαστάσεις του θα διευκολύνουν και την κίνηση στα πολύβουα χιονοδρομικά κέντρα το χειμώνα και στις παραλίες το καλοκαίρι. Οι τιμές του Citroen C3 Aircross ξεκινούν από τα 19.500 ευρώ.

 

Detail

Detail

 

Κύρια χαρακτηριστικά οχήματος

 

 

Citroen C3 Aircross SUV 1.2 PureTech 110PS

Κινητήρας

 

Κυβισμός (κ.εκ.):

1.199

Διάταξη/κύλινδροι:

Εγκάρσια εμπρός / 3

Τροφοδοσία:

Turbo, άμεσος ψεκασμός βενζίνης

Ισχύς (PS/σ.α.λ.):

110/5.500

Ροπή (Nm/σ.α.λ.):

205/1.700-4.500

 

 

Επιδόσεις

 

0-100 χ.α.ω (δλ.)

11,3

Τελική ταχύτητα (χ.α.ω)

185

   

Κατανάλωση (λτ./100 χλμ.)

 

Μικτή

5,9

Αστική

Υπεραστική

Μέση δοκιμής

7,1

   

Εκπομπές ρύπων

 

Προδιαγραφή

Euro 6d

CO2 (γρ./χλμ.)

109

   

Μετάδοση

 

Κίνηση

Εμπρός

Κιβώτιο / Σχέσεις

Χειροκίνητο / 6

   

Σύστημα διεύθυνσης

 

Τύπος/υποβοήθηση

Κρεμαγιέρα με ηλεκτρική υποβοήθηση

Αμάξωμα / διαστάσεις

 

Μήκος x πλάτος x ύψος (χλστ.)

4.15×1.976×1.637

Μεταξόνιο (χλστ.)

2.604

Χώρος αποσκευών (λτ./VDA)

410-1.289

Βάρος, καθαρό/μικτό (κιλά)

1.234 / 1.780

Δοχείο καυσίμων (λτ.)

45

   

Ανάρτηση

 

Εμπρός

Γόνατα McPherson, ψαλίδια βάσης, αντιστρεπτική

Πίσω

Ημιάκαμπτος άξονας

   

Φρένα

 

Εμπρός / πίσω

Δίσκοι/Δίσκοι

Διαστάσεις ελαστικών

 

Εμπρός / πίσω

205/60 R16

 

 

Προτεινόμενη τιμή λιανικής

 

Βασική έκδοση (ευρώ)

19.500


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...