Δοκιμή DS3 Crossback 2019

DS3 Crossback 2019 front

Δοκιμή DS3 Crossback 2019

DS3 Crossback 2019 front

DS3 Crossback 2019 front

 

Το DS3 Crossback 2019 αποτελεί τη βασική εκδοχή της σειράς των SUV της γαλλικής εταιρείας, αλλά μόνο σε θέματα μεγέθους.

 

DS3 Crossback 2019 back

DS3 Crossback Βack

 

Με ένα μήκος λίγο πάνω από τα τέσσερα μέτρα (4,12, πλάτος 1,79 και ύψος 1,534 μ., χώρος αποσκευών 350 έως 1.050 λίτρα) συγκαταλέγεται στην υποκατηγορία των μικρών SUV (Α-SUV). Από εκεί και πέρα όλα του τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά είναι… large ή προέρχονται από μεγαλύτερες κατηγορίες.

 

DS3 Crossback: κατασκευασμένο σε νέα πλατφόρμα

 

Κατασκευασμένο πάνω στη νέα πλατφόρμα του ομίλου PSA, την EMP1 διαφοροποιείται καθοριστικά από τις ομόλογες προτάσεις του ομίλου. Αυτό μέσω της ιδιαίτερα προσεγμένης εμφάνισης και κατασκευής. Το διαμάντι, ως βασικό μοτίβο συναντάται σε πληθώρα μερών στο αμάξωμα και το εσωτερικό. Οι βυθιζόμενες χειρολαβές αποτελούν επίσης μια πρωτοτυπία.

 

Επιπρόσθετα, οι επικρατούσες σήμερα ακμές και γωνίες, συνδυάζονται, καλαίσθητα, με στρογγυλούς όγκους και ιδιαίτερες σχεδιαστικές λεπτομέρειες. Η συνολική εξωτερική εικόνα αποδεικνύεται ιδιαίτερα όμορφη και πολυτελής, δημιουργώντας την αναγκαία απόσταση από άλλες προτάσεις του ομίλου, αλλά και του ανταγωνισμού.

 

DS3 Crossback 2019 side

DS3 Crossback side

DS3 Crossback: με εσωτερικό που ξεχωρίζει

 

Διαμάντια και θάρρος, μαζί με πολυτελή υλικά και πολύ καλή συναρμογή, χαρακτηρίζουν και το εσωτερικό. Οι διακόπτες στην κεντρική κονσόλα, απόλυτα πρωτότυποι και εντυπωσιακοί, απαιτούν χρόνο εξοικείωσης. Ο εξοπλισμός από την άλλη πλευρά περιλαμβάνει στοιχεία που πρώτη φορά συναντώνται σε αυτή την κατηγορία. Οι επενδύσεις πολυτελείς και μοναδικές, όπως και αυτές των καθισμάτων, δημιουργούν από την πρώτη στιγμή μια ατμόσφαιρα απόλυτης πολυτέλειας και μοναδικότητας.

 

Η νέα πλατφόρμα συμβάλλει με την ακαμψία της στην αύξηση των επιπέδων άνεσης, ενώ και η ηχομόνωση είναι πολύ καλή. Οι μαλακές ρυθμίσεις της ανάρτησης καταπίνουν με ευκολία της ανωμαλίες του οδοστρώματος και μόνο υπό πίεση αποκαλύπτουν κάποιες αδυναμίες στο αποτελεσματικό φιλτράρισμα.

 

DS3 Crossback 2019 dashboard

DS3 Crossback dashboard

 

Το όλο στήσιμο του αυτοκινήτου δεν κρύβει την προτίμησή του σε πιο χαλαρούς ρυθμούς cruising. O οδηγός που θα θελήσει να κινηθεί πιο επιθετικά, μπορεί να επιλέξει το Sport mode. Το τιμόνι γίνεται πιο άμεσο και ακριβές και ο κινητήρας επιλέγει πιο επιθετική χαρτογράφηση επιτρέποντας την αύξηση των ρυθμών. Το αυτόματο κιβώτιο των οκτώ σχέσεων υποστηρίζει σε κάθε περίπτωση τον οδηγό, επιλέγοντας την κατάλληλη σχέση, τόσο σε γρήγορους ρυθμούς, όσο και σε χαλαρές βόλτες.

 

Οι τελευταίες πάντως αποτελούν το δυνατό σημείο του DS3 Crossback και μάλιστα σε ένα περιβάλλον πολυτέλειας και απόλυτα παριζιάνικου φόντου!

 

DS3 Crossback 2019: τιμές διάθεσης

 

Οι τιμές του νέου μοντέλου της DS ξεκινούν από τα 21.800 από τη βασική έκδοση Chic των 100 ίππων και μπορούν να φτάσουν τα 33.500 στη So Chic των 155 ίππων.

 


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...