Δωρεάν καλοκαιρινός έλεγχος Suzuki

Suzuki Swift

Δωρεάν καλοκαιρινός έλεγχος Suzuki

Δωρεάν καλοκαιρινός έλεγχος Suzuki
Δωρεάν καλοκαιρινός έλεγχος Suzuki

Ο δωρεάν καλοκαιρινός έλεγχος Suzuki αποδεικνύει πως η εταιρεία εξακολουθεί σταθερά να βρίσκεται δίπλα σε κάθε οδηγό που έχει επιλέξει τα αυτοκίνητα της.

 

Suzuki Swift

Suzuki Swift

Ο Δωρεάν Καλοκαιρινός Έλεγχος Suzuki περιλαμβάνει ότι ακριβώς χρειάζεται το αυτοκίνητο για να συνοδεύσει με ασφάλεια τον οδηγό και τους συνεπιβάτες του σε κάθε επιθυμητή εξόρμηση.



Ο Καλοκαιρινός Έλεγχος θα βρίσκεται σε ισχύ έως 31/7/2020. Πρόκειται για τεχνικό έλεγχο 12 σημείων που προσφέρεται δωρεάν σε όλους τους κατόχους αυτοκινήτων Suzuki ανεξαρτήτως τύπο μοντέλου ή ηλικίας αυτού.



Οι έμπειροι και καταρτισμένοι τεχνικοί του Επισήμου Δικτύου Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών Suzuki θα πραγματοποιήσουν έναν λεπτομερή έλεγχο στα εξαρτήματα, συστήματα ασφάλειας και άνεσης κάθε οχήματος, ενώ σε περίπτωση που χρειαστούν περαιτέρω εργασίες για τη συντήρηση ή την επισκευή του οχήματός, η Suzuki προσφέρει επιπλέον εξαιρετικά προνόμια.



Αναλυτικότερα με τον Δωρεάν καλοκαιρινό έλεγχο, προσφέρονται τα εξής:



  • Προσφορά έκπτωσης έως 30% σε ανταλλακτικά service ή επισκευών.



Το ποσοστό της έκπτωσης διαμορφώνεται ανάλογα με την ηλικία του οχήματος ενώ, εξαιρούνται τα ανταλλακτικά φανοποιίας, τα ελαστικά και τα αξεσουάρ.





  • Απολύμανση και καθαρισμός του συστήματος A/C και αντικατάσταση του φίλτρου καμπίνας σε προνομιακή τιμή.



Η απολύμανση και ο καθαρισμός του συστήματος κλιματισμού απαιτείται σε ετήσια βάση. Η ιδανική επιλογή για τον προγραμματισμό της είναι στις αρχές του καλοκαιριού ώστε ο οδηγός και οι συνεπιβάτες του να απολαύσουν ένα ιδανικό και υγιεινό περιβάλλον απολαμβάνοντας τον καθαρό αέρα όλο το καλοκαίρι. Επίσης η αντικατάσταση του φίλτρου με τα Γνήσια Φίλτρα Καμπίνας Suzuki, εξασφαλίζει:



        • Προστασία κατά της σκόνης / γύρης

        • Αντιβακτηριδιακή προστασία

        • Προστασία κατά των οσμών / καυσαερίων

        • Μεγιστοποίηση της απόδοσης του συστήματος κλιματισμού

 

Προγράμματα After Sales Drive “n” Smile



Με τα AfterSales προγράμματα Drive ’n Smile της Suzuki, όλοι οι πελάτες μας απολαμβάνουν:



  • 5 Xρόνια Εγγύηση

  • 5 Χρόνια Δωρεάν Οδική Βοήθεια

  • Υπηρεσίες Υπενθύμισης και Online Ραντεβού για Service

  • Πρόσβαση στη διαδικτυακή πλατφόρμα mySuzuki

  • Τη σιγουριά των εξειδικευμένων τεχνιτών μας SuzukiHybridExperts



Μέτρα προφύλαξης έναντι του COVID-19



Με αίσθημα ευθύνης προς τους πελάτες μας, η Suzuki διασφαλίζει με συνέπεια, τόσο την υγεία των πελατών της όσο και των εργαζομένων της ακολουθώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.



Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προνόμια και τους όρους και τις προϋποθέσεις του προγράμματος Δωρεάν Καλοκαιρινός Έλεγχος Suzuki μπορείτε να βρείτε στο www.suzuki.gr



Ενώ επιπλέον οι οδηγοί της Suzuki μπορούν να ενημερωθούν από το Επίσημο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών Suzuki, ή το portal της Suzuki www.mysuzuki.gr






#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...