Δύο νέα ηλεκτρικά μοντέλα από τη Nissan

Δύο νέα ηλεκτρικά μοντέλα από τη Nissan

Δύο νέα ηλεκτρικά μοντέλα από τη Nissan

Δύο νέα ηλεκτρικά μοντέλα από τη Nissan
Δύο νέα ηλεκτρικά μοντέλα από τη Nissan

Τα δύο νέα ηλεκτρικά μοντέλα από τη Nissan κατασκευάζονται στο εργοστάσιο συναρμολόγησης οχημάτων της στην πόλη Canton των ΗΠΑ.

 

INFINITI

INFINITI

 

 

Μάλιστα η Ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία μεταμορφώνει το Nissan Canton με την πιο πρόσφατη τεχνολογία κατασκευής EV, για να υποστηρίξει την παραγωγή των δύο ολοκαίνουργιων, αμιγώς ηλεκτρικών οχημάτων. Επιπλέον, η επένδυση για την παραγωγή EV θα ανέλθει σε 500 εκατομμύρια δολάρια, διατηρώντας και αναβαθμίζοντας σχεδόν 2.000 θέσεις εργασίας, με την παραγωγή να αναμένεται να ξεκινήσει το 2025.

 

 

Η επένδυση της Nissan υποστηρίζεται από ισχυρές συνεργασίες με την πολιτεία, την κομητεία και τις τοπικές κυβερνήσεις και υποστηρίζει το Nissan Ambition 2030 για την προσφορά 23 ηλεκτροκίνητων μοντέλων για τις μάρκες Nissan και Infiniti παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένων 15 αμιγώς ηλεκτρικών οχημάτων, έως το 2030.

 

 

Το Ambition 2030 θα προσφέρει συναρπαστικά, ηλεκτροκίνητα οχήματα και τεχνολογικές καινοτομίες. Λαμβάνοντας υπόψη τις κρίσιμες περιβαλλοντικές, κοινωνικές και πελατειακές ανάγκες, το Ambition 2030 στηρίζει τον στόχο της Nissan να ενδυναμώσει την κινητικότητα και όχι μόνο για έναν καθαρότερο, ασφαλέστερο και χωρίς αποκλεισμούς κόσμο.

 

 

Η Nissan έχει θέσει ως στόχο να επιτύχει ουδετερότητα άνθρακα στις παγκόσμιες δραστηριότητές της και στον κύκλο ζωής των προϊόντων της έως το 2050, επιδιώκοντας περαιτέρω καινοτομίες στην ηλεκτροκίνηση και την τεχνολογία κατασκευής. Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας, η Nissan στοχεύει το 40 τοις εκατό του όγκου των πωλήσεων οχημάτων της στις ΗΠΑ να είναι αμιγώς ηλεκτρικά έως το 2030, με ακόμη περισσότερα να είναι ηλεκτροκίνητα.


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...