Εξαιρετική χρονιά για Peugeot το 2020

Peugeot 508

Εξαιρετική χρονιά για Peugeot το 2020

Εξαιρετική χρονιά για Peugeot το 2020
Εξαιρετική χρονιά για Peugeot το 2020

Εξαιρετική χρονιά για Peugeot το 2020, με τη γαλλική μάρκα να επιβεβαιώνει τη δυναμική της πορεία με διαρκώς αυξανόμενο αριθμό παραγγελιών.

 

Peugeot 508

Peugeot 508

 



Οι παραγγελίες της μάρκας το 2020 αυξήθηκαν κατά 15% σε σχέση με το 2019, ενώ 25 χώρες ξεπέρασαν το ρεκόρ τους σε μερίδιο αγοράς. Συγκεκριμένα αυτό επιτεύχθηκε σε Γαλλία, Ισπανία, Ιταλία, Αυστρία, Τσεχία, Ιαπωνία, Πορτογαλία, Νορβηγία, Ουκρανία, χώρες ASEAN, Εσθονία, Σλοβενία, Ελλάδα, Ιρλανδία, Αίγυπτος, Ισλανδία, Βολιβία, Κολομβία, Εκουαδόρ, Περού, Άγιος Δομίνικος, Μεξικό, Νότια Αφρική, Αραβία και Λετονία.



Μάλιστα πέντε απο τα αυτοκίνητα της PEUGEOT είναι στο βάθρο των best sellers της Ευρώπης και συγκεκριμένα τα 208, 2008, 3008, Rifter και Partner.



Μία ματιά στην Peugeot το 2020



  • Η Peugeot Sport εισήχθη στο WEC (Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αντοχής της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αυτοκίνητου) και παρουσίασε το 508 PEUGEOT Sport Engineered, το οποίο αναμένεται φέτος.

  • Το PEUGEOT 208 συνιστά μία πραγματική επιτυχία στις περισσότερες χώρες, όντας δεύτερο στην κατηγορία του πανευρωπαϊκά και πρώτο στη Γαλλία. Το 2020 κέρδισε τον πολυπόθητο τίτλο του ‘CAR OF THE YEAR’ στην Ευρώπη, «Αυτοκίνητο της Χρονιάς» στην Ελλάδα και έχει ήδη κατακτήσει 26 βραβεία διεθνώς.

  • Το eExpert κέρδισε το βραβείο του «VAN OF THE YEAR».

  • H PEUGEOT είναι η μοναδική μάρκα η οποία φιλοξενεί στις εκθέσεις της ταυτόχρονα 3 επιβατικά μοντέλα που έχουν βραβευθεί ως «CAR OF THE YEAR» και 2 ελαφρά επαγγελματικά που έχουν λάβει τον τίτλο του «VAN OF THE YEAR». Τα νέα PEUGEOT 3008 και 5008 θα έχουν ολοκληρώσει το λανσάρισμά τους στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες στο πρώτο τρίμηνο του 2020.

  • Οι Online πωλήσεις που λανσαρίστηκαν το 2020 στο Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γαλλία και την Ελλάδα με εντυπωσιακά αποτελέσματα, θα είναι έτοιμα και στη Γερμανία, την Ισπανία, την Ιταλία, την Ολλανδία, το Βέλγιο, την Πορτογαλία και την Αυστρία τον Απρίλιο του 2021.




#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...