Επιστροφή στην…κανονικότητα για το Μουσείο της Mercedes

Επιστροφή στην...κανονικότητα για το Μουσείο της Mercedes

Επιστροφή στην…κανονικότητα για το Μουσείο της Mercedes

Επιστροφή στην...κανονικότητα για το Μουσείο της Mercedes
Επιστροφή στην…κανονικότητα για το Μουσείο της Mercedes

Επιστροφή στην…κανονικότητα για το Μουσείο της Mercedes με τη λειτουργία του να ορίζεται μεταξύ Τρίτης και Κυριακής από 9 π.μ έως 6 μ.μ.

 

Μουσείο Mercedes-Benz

Μουσείο Mercedes-Benz

 


«Το μουσείο είναι ο τέλειος προορισμός για όλη την οικογένεια και έχουμε δημιουργήσει μια διαφορετική ατζέντα για τις επόμενες εβδομάδες», υπόσχεται η Monja Büdke ως Επικεφαλής του Μουσείου Mercedes-Benz.



Επέκταση της ειδικής έκθεσης G-Class



Η δημοφιλής ειδική έκθεση «Stories of the G. 40 years G-Class» θα παραμείνει στην έκθεση μέχρι τις 27 Σεπτεμβρίου 2020. Το μουσείο έχει επεκτείνει την έκθεση που άνοιξε τις πόρτες του τον Οκτώβριο του 2019, όπου με έντεκα οχήματα και πολλά επιπλέον εκθέματα αφηγείται την ιστορία του θρυλικού οχήματος εκτός δρόμου. Μάλιστα διαθέτει επίσης και το πιο εμβληματικό όχημα που έχει ταξιδέψει ποτέ ο Πάπας: το “Popemobile” με βάση τη Mercedes-Benz 230 G.



Παιδικές δραστηριότητες



Οι καλοκαιρινές διακοπές στο Baden-Württemberg λήγουν στις 12 Σεπτεμβρίου 2020. Μέχρι τότε, οικογένειες με παιδιά μπορούν να λάβουν μέρος στο πρόγραμμα «Το θρυλικό όνειρο της κινητικότητας του Gottlieb Daimler ─ στο νερό, στην ξηρά και στον αέρα». Περιλαμβάνει ένα αυτο-οργανωμένο ράλι μέσω της μόνιμης έκθεσης και μια εποπτευόμενη δημιουργική εκδήλωση. Δεν απαιτείται εγγραφή εκ των προτέρων και η ώρα έναρξης μπορεί επίσης να επιλεγεί ξεχωριστά. Οι νέοι επισκέπτες θα λάβουν τα θεματικά φυλλάδια για τις συγκεντρώσεις στο χώρο του CAMPUS στο Επίπεδο 0 του μουσείου. Ωστόσο, πρέπει να συνοδεύονται από ενήλικα για να συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

 

Interior Museum Mercedes-Benz

Interior Museum Mercedes-Benz

 



Μέτρα κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19



Σε αυτά περιλαμβάνονται μέτρα για τη διατήρηση της κοινωνικής απόστασης (ελάχιστο 1,5 μέτρο), κανόνες σχετικά με το τι πρέπει να κάνετε εάν πρέπει να φτάσετε στο φτέρνισμα ή βήχα και περιορισμό του αριθμού των επισκεπτών. Οι επισκέπτες πρέπει να εγγραφούν για να επισκεφθούν το μουσείο και να φορέσουν μάσκα για να καλύψουν το στόμα και τη μύτη τους (περιλαμβάνει παιδιά από την ηλικία των 6 ετών). Οι επισκέπτες που έχουν επισκεφτεί μια περιοχή υψηλού κινδύνου σε οποιοδήποτε σημείο εντός των 14 ημερών πριν από την επίσκεψή τους δεν θα γίνουν δεκτοί. Το καφέ μπαρ θα είναι ανοιχτό για φαγητά και ποτά, ενώ το Bertha’s Restaurant παραμένει κλειστό προς το παρόν. Ο κινηματογράφος θα παραμείνει επίσης κλειστός προς το παρόν.



Επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.mercedes-benz.com/museum σε περίπτωση που έχετε απορίες σχετικά με την επίσκεψή σας στο μουσείο.




#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...