Ηλεκτρικό σάρωθρο Green Machines 500ze

GM 500ze

Ηλεκτρικό σάρωθρο Green Machines 500ze

Ηλεκτρικό σάρωθρο Green Machines 500ze
Ηλεκτρικό σάρωθρο Green Machines 500ze

 

Το ηλεκτρικό σάρωθρο Green Machines 500ze διαθέτει δύο ανεξάρτητες βούρτσες για μέγιστη απόδοση καθαρισμού καθώς και το μοναδικό σύστημα αναρρόφησης με στροβιλισμό του αέρα.

 

 

GM 500ze

GM 500ze

 

Παράλληλα, χάρη στον εκλεπτυσμένο και εργονομικό σχεδιασμό του, αλλά και στην κίνησή του αμιγώς με ηλεκτρικό ρεύμα, το GM 500ze προσφέρει μειωμένο κόστος χρήσης και συντήρησης. Ακόμα, είναι εξαιρετικά άνετο για τον χειριστή του, με έξυπνη εναλλαγή μέσω του joystick με ένα άγγιγμα, μεταξύ των λειτουργιών σάρωσης και κίνησης.

 

 

Τα αμιγώς ηλεκτροκίνητα σάρωθρα της Green Machines είναι εφοδιασμένα με μπαταρίες ιόντων λιθίου τελευταίας γενιάς. Διατηρούν τη φόρτισή τους σε όλη τη διάρκεια της εργάσιμης ημέρας, ενώ το απίστευτα χαμηλό ενεργειακό κόστος λειτουργίας τους (μόλις 3 € ανά φόρτιση), σημαίνει ότι το κόστος απόκτησης μπορεί να αποσβεσθεί σε ελάχιστο χρόνο.

 

 

Ένα μεγάλο πλεονέκτημα των συγκεκριμένων μοντέλων, είναι ο χαμηλός θόρυβος λειτουργίας τους. Σε μέρη όπου ο θόρυβος είναι ανεπιθύμητος, όπως στους πεζοδρόμους, στα πάρκα, τα κοιμητήρια ή τα πάρκινγκ των νοσοκομείων, τα σάρωθρα της Green Machines κάνουν τη δουλειά τους περνώντας αθόρυβα.

 

 

Σημειώνεται ότι η εταιρεία Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε, είναι ο εισαγωγέας και διανομέας των αμιγώς ηλεκτροκίνητων σαρώθρων της Green Machines στην Ελλάδα.

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα αμιγώς ηλεκτροκίνητα σάρωθρα της Green Machines, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 2310 561200 και στο email greemachines@nissan.gr


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...