Η ηλεκτρική εποχή για τη Ducati ξεκινά

Η ηλεκτρική εποχή για τη Ducati ξεκινά

Η ηλεκτρική εποχή για τη Ducati ξεκινά

Η ηλεκτρική εποχή για τη Ducati ξεκινά
Η ηλεκτρική εποχή για τη Ducati ξεκινά

 

Η ηλεκτρική εποχή για τη Ducati ξεκινά με την ιταλική μάρκα να παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα εποχή του παγκόσμιου motorsport στους δύο τροχούς.

 

Ducati - MotoE

Ducati – MotoE

 

Η ιταλική μάρκα αναλαμβάνει αποκλειστικός προμηθευτής των ηλεκτρικών μοτοσυκλετών για το Παγκόσμιο Κύπελλο FIM Enel MotoE, την ηλεκτρική κατηγορία του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος MotoGP. Η σχετική συμφωνία υπογράφηκε ανάμεσα στη Ducati και την Dorna Sports, διοργανώτρια και προωθητή των σημαντικότερων διεθνών πρωταθλημάτων αγώνων με δίτροχα, έχει έναρξη από το 2023 και σε πρώτη φάση διαρκεί έως το 2026, καλύπτοντας τέσσερις σεζόν του Παγκόσμιου Κυπέλλου MotoE.

 

 

Πρόκειται αναμφισβήτητα για ένα ιστορικό βήμα για τον κατασκευαστή μοτοσυκλετών από το Borgo Panigale, ο οποίος, ακολουθώντας την παράδοσή του να χρησιμοποιεί τον ανταγωνισμό στις πίστες ως εργαστήριο για νέες τεχνολογίες και λύσεις που στη συνέχεια γίνονται διαθέσιμες σε όλους τους αναβάτες, εισέρχεται στον κόσμο των ηλεκτρικών μοτοσυκλετών ξεκινώντας από τον πιο σπορ τομέα, αυτόν της ηλεκτρικής κατηγορίας του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος MotoGP.

 

 

Στόχος είναι η ανάπτυξη τεχνογνωσίας και τεχνολογιών σε έναν συνεχώς εξελισσόμενο νέο κόσμο, όπως ο ηλεκτρικός, μέσα από μια εμπειρία οικεία στην εταιρεία όπως αυτή της συμμετοχής και διάκρισης σε αγώνες. 

 

 

Πιστή στην παράδοση των τεχνολογικών λύσεων που από τον κόσμο των αγώνων πέρασαν στις καθημερινές μοτοσυκλέτες, η Ducati θα αντιμετωπίσει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα FIM Enel MotoE ως ένα αγωνιστικό εργαστήριο, που θα της επιτρέψει να αναπτύξει και να δοκιμάσει σε απαιτητικές συνθήκες, τις καλύτερες τεχνολογίες για σπορ, ελαφριές και ισχυρές ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες.

 


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...