Η μυρωδιά του νέου αυτοκινήτου

Η μυρωδιά του νέου αυτοκινήτου

Η μυρωδιά του νέου αυτοκινήτου

Η μυρωδιά του νέου αυτοκινήτου
Η μυρωδιά του νέου αυτοκινήτου

 

Η μυρωδιά του νέου αυτοκινήτου είναι ένα βασικό χαρακτηριστικό σε κάθε αυτοκίνητο που αγοράζει κανείς και οι μηχανικοί της Nissan εργάζονται σκληρά για να διασφαλίσουν ότι είναι το σωστό.

 

 

Νέο Nissan Qashqai

Νέο Nissan Qashqai

 

Ο Peter Karl Eastland είναι επικεφαλής μηχανικός που αξιολογεί την οσμή του εσωτερικού των οχημάτων, με έδρα στο Τεχνικό Κέντρο της Nissan Europe. Ο τίτλος της θέσης του πιθανόν να μην αντικατοπτρίζει τον μοναδικό και ίσως εκπληκτικό ρόλο που παίζει στην ανάπτυξη της ευρωπαϊκής γκάμας οχημάτων της Nissan.

 

 

Το πιο πρόσφατο παράδειγμα της δουλειάς του βρίσκει εφαρμογή στο ολοκαίνουργιο Nissan Qashqai. Ιδιαίτερη προσοχή έχει δοθεί στην ανάδειξη της ολοκαίνουργιας ατμόσφαιρας του Qashqai, από την εφαρμογή και το φινίρισμα στα υλικά, που περιλαμβάνουν καινούργιο premium δέρμα, μέχρι την φιλική προς τον χρήστη τεχνολογία. Όμως, η προσοχή στη λεπτομέρεια αντανακλάται στο σημαντικό ρόλο της διασφάλισης ότι η εμπειρία της διαβίωσης εντός της καμπίνας, δεν θα υπονομευθεί από οποιεσδήποτε μη ελκυστικές οσμές.

 

 

Εκτός από το μεταπτυχιακό του στη Χημεία και την Ιατροδικαστική Επιστήμη από το Πανεπιστήμιο του Leicester, ο Peter διαθέτει μια εξαιρετικά οξεία αίσθηση της όσφρησης, ένα «προνόμιο» που συνειδητοποίησε ότι είχε από μικρή ηλικία.

 

 

Μαζί με μια ομάδα άλλων μηχανικών και τεχνικών, ο Peter είναι υπεύθυνος για τη διασφάλιση της θετικής ανταπόκρισης της μυρωδιάς των νέων αυτοκινήτων της Nissan, στους εν δυνάμει αγοραστές.

 

 

Η διαδικασία της αξιολόγησης συνδυάζει αντικειμενική και υποκειμενική άποψη, με αποκορύφωμα μια αυστηρή διαδικασία που δεν αφήνει τίποτα στην τύχη κατά την αναζήτηση αυτής της τέλειας «μυρωδιάς του νέου αυτοκινήτου».

 


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...