Η συνεργασία Audi και Ρεάλ Μαδρίτης συνεχίζεται

Η συνεργασία Audi και Ρεάλ Μαδρίτης συνεχίζεται

Η συνεργασία Audi και Ρεάλ Μαδρίτης συνεχίζεται

Η συνεργασία Audi και Ρεάλ Μαδρίτης συνεχίζεται
Η συνεργασία Audi και Ρεάλ Μαδρίτης συνεχίζεται

 

Η συνεργασία Audi και Ρεάλ Μαδρίτης συνεχίζεται, με την πρώτη να παραδίδει στους αστέρες της ποδοσφαιρικής ομάδας τα νέα τους αυτοκίνητα για το 2021.

 

 

 

Zidane - Audi RS 6 Avant 4.0 TFSI quattro

Zidane – Audi RS 6 Avant 4.0 TFSI quattro

 

Για άλλη μια φορά, τα μοντέλα της Audi από την οικογένεια Q αποδείχθηκαν ιδιαίτερα δημοφιλή ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο της πολυκατόχου του Champions League. Είναι χαρακτηριστικό, ότι για πρώτη φορά εφέτος, όλα τα αυτοκίνητα που παρέλαβε η Ρεάλ Μαδρίτης έχουν ήπια ή plugin υβριδικά συστήματα και σε κάποιες περιπτώσεις είναι αμιγώς ηλεκτρικά, ενώ φυσικά όλα είναι εξοπλισμένα με τεχνολογία τετρακίνησης quattro.

 

 

 

Sergio Ramos - Audi RS 6

Sergio Ramos – Audi RS 6 Avant

 

Κάποιο μοντέλο της γκάμας Q προτίμησαν ο Βέλγος τερματοφύλακας Thibaut Courtois, ο Γερμανός μέσος Toni Kroos και ο κορυφαίος σκόρερ, ο Γάλλος Karim Benzema, ενώ ο επίσης Γάλλος κεντρικός αμυντικός Raphaël Varane, διάλεξε το Audi etron Sportback, προκειμένου να κινείται αποκλειστικά ηλεκτρικά.

 

 

 

Casemiro - Audi RS 7 Sportback

Casemiro – Audi RS 7 Sportback

 

Φυσικά, διατηρήθηκε και η παράδοση που θέλει πολλά από τα στελέχη της Ρεάλ Μαδρίτης να προτιμούν τις πολύ γρήγορες εκδόσεις. Για παράδειγμα, ο Βραζιλιάνος αμυντικός μέσος Carlos Casemiro διάλεξε ένα Audi RS 7 Sportback ενώ ο επικεφαλής προπονητής Zinedine Zidane αλλά και ο αρχηγός της Ρεάλ και της εθνικής ομάδας της Ισπανίας, Sergio Ramos, επέλεξαν ένα Audi RS 6 Avant, με ήπιο υβριδικό σύστημα και απενεργοποίηση κυλίνδρων υπό μερικό φορτίο, ώστε να συνδυάζουν υψηλές επιδόσεις με μειωμένη κατανάλωση και εκπομπή ρύπων.

 

 


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...