Η BMW αποκάλυψε τη JOUTOPIA

Η BMW αποκάλυψε τη JOUTOPIA

Η BMW αποκάλυψε τη JOUTOPIA

Η BMW αποκάλυψε τη JOUTOPIA
Η BMW αποκάλυψε τη JOUTOPIA

 

Η BMW αποκάλυψε τη JOUTOPIA, τη νέα streaming πλατφόρμα με αφηγητή τον οσκαρικό ηθοποιό Christoph Waltz.

 

JOUTOPIA

JOUTOPIA

 

Η JOYTOPIA προσέφερε στους χρήστες μία πρωτοφανή συναυλιακή εμπειρία κατά τη διάρκεια της IAA MOBILITY 2022. Πέρα από την παρακολούθηση της παράστασης των Coldplay live, οι φαν μπόρεσαν επίσης να συμμετέχουν ενεργά στην εκδήλωση μέσω avatars.

 

 

Η BMW προάγει τις επικοινωνίες της μάρκας σε νέο επίπεδο

 

 

«Με την JOYTOPIA έχουμε δημιουργήσει το δικό μας μετασύμπαν (metaverse). Mε αυτό, ανταποκρινόμαστε στη ζήτηση των πελατών μας για εξατομικευμένες εμπειρίες στο ψηφιακό σύμπαν», σχολιάζει ο Stefan Ponikva, Αντιπρόεδρος Επικοινωνίας και Εμπειρίας Μάρκας.

 

 

«Θέλουμε να ανοίξουμε ένα νέο διάλογο με το κοινό που ανατρέπει το κατεστημένο αλλάζοντας τον προσανατολισμό από τη μάρκα στον χρήστη. Η JOYTOPIA αποτελεί ένα τεράστιο άλμα για τον ψηφιακό κόσμο. Μας επιτρέπει να ανεβάσουμε τις επικοινωνίες της μάρκας σε ένα νέο επίπεδο», προσθέτει ο Ponikva. Η JOYTOPIA είναι ένα νέο εργαλείο του μάρκετινγκ για τον ψηφιακό κόσμο.


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...