Η BMW Motorrad επεκτείνει τη γκάμα εξοπλισμού των R 18

Η BMW Motorrad επεκτείνει τη γκάμα εξοπλισμού των R 18

Η BMW Motorrad επεκτείνει τη γκάμα εξοπλισμού των R 18

Η BMW Motorrad επεκτείνει τη γκάμα εξοπλισμού των R 18
Η BMW Motorrad επεκτείνει τη γκάμα εξοπλισμού των R 18

 

Η BMW Motorrad επεκτείνει τη γκάμα εξοπλισμού των R 18 προσφέροντας επιπλέον δυνατότητες εξατομίκευσης σύμφωνα με τις προτιμήσεις των πελατών.

 

 

Detail

Detail

 

Με τη συλλογή Option 719, η BMW Motorrad προσθέτει τώρα χαρακτηριστικά που επιτρέπουν κορυφαίου επιπέδου εξατομίκευση βασισμένη στην παράδοση της μάρκας. Άλλωστε, ο εσωτερικός κωδικός “719” της BMW Motorrad ήδη ήταν σύμβολο αποκλειστικού εξοπλισμού κορυφαίας ποιότητας δεκαετίες πριν. Η νέα συλλογή αξεσουάρ Option 719 θα διατίθεται από το Σεπτέμβριο του 2021.

 

 

Option 719 Design Package AERO

 

 

Το Option 719 Design Package AERO περιλαμβάνει καλύμματα κυλινδροκεφαλής και εισαγωγές αέρα (δεξιά/αριστερά) αλλά και ένα εμπρός κάλυμμα. Όλα τα εξαρτήματα κατασκευάζονται από φύλλο αλουμινίου, με βουρτσισμένη, άβαφη, ανοδιωμένη επιφάνεια.

 

 

Τα καλύμματα της κυλινδροκεφαλής φέρουν λεπτούς αεραγωγούς που θυμίζουν τα αεροδυναμικά «streamliners» της δεκαετίας του 1920 και του 1930. Ξεχωρίζει ένα σήμα στα εμπρός και πίσω καλύμματα: Αυτό κατασκευάζεται από συμπαγή επιχρωμιωμένο χαλκό, ενώ ένα τμήμα του φέρει λευκό φινίρισμα στο οποίο και αναγράφεται ο αριθμός «719» παραπέμποντας στα ιστορικά εμβλήματα από σμάλτο που συνήθως κατασκευάζονταν εκείνη την εποχή.

 

 

Σέλα

Σέλα

 

Σέλα Option 719

 

 

Για τις νέες R 18 και R 18 Classic, η σέλα Option 719 είναι μία ιδιαίτερα αποκλειστική πρόταση αντί της στάνταρ σέλας. Εκτός από το στάνταρ ύψος σέλας, προσφέρει ενσωματωμένο σύστημα θέρμανσης και συναρπαστικές επιλογές υλικών και φινιρισμάτων, αφού δύο μαύρα υλικά συνδυάζονται στη δημιουργία μιας καπιτονέ εμφάνισης με ρόμβους.

 

 

Ένα κεντημένο λογότυπο BMW και το σύμβολο 719 στο πλάι ολοκληρώνουν αυτή την αποκλειστική σέλα.

 

 

Φινιρίσματα Option 719 Galaxy Dust metallic/Titanium Silver 2 metallic

 

 

Το Galaxy Dust metallic είναι ένα φωσφοριζέ φινίρισμα που λαμπυρίζει σε ένα φάσμα από βιολετί μέχρι μπλε τυρκουάζ, ανάλογα με τη γωνία πρόσπτωσης του φωτός. Επιπλέον, οι πολλές εντυπωσιακές χρωστικές ουσίες δημιουργούν ένα μοναδικό οπτικό αποτέλεσμα κάτω από το φως του ήλιου.

 

 

Αυτό το ξεχωριστό φινίρισμα συνδυάζεται με μία μεταλλική ανακλαστική επιφάνεια σε Titanium Silver 2 metallic στο ρεζερβουάρ καυσίμου. H μετάβαση μεταξύ των δύο επιφανειών γίνεται μέσω μια χειροποίητης τεχνικής «smoke effect» – γνωστής από τη θρυλική R 90 S. Επιπλέον, η ανακλαστική επιφάνεια πλαισιώνεται από την κλασική λευκή διπλή γραμμή.

 

 

Motorrad expands equipment range

Motorrad expands equipment range

 

Ζάντες Option 719 AERO και ICON

 

 

Τα δύο σετ ζαντών Option 719, AERO και ICON στα βασικά χρώματα matt silver και matt black, αντίστοιχα, δημιουργούν μία ιδιαίτερα πολυτελή και τεχνικά προηγμένη εμφάνιση. Οι ζάντες από χυτό αλουμίνιο υιοθετούν σχέδιο έξι ακτίνων, οι οποίες μέσω μηχανουργικής κατεργασίας είναι πραγματικά εντυπωσιακές, ενώ δημιουργούν μια «αλουμινένια διχρωμία» με τη βαφή στους τροχούς – εξ ου και το όνομα Contrast Cut.

 

 

Detail 2

Detail 2

 

R 18 και R 18 Classic: Επιτυχημένο λανσάρισμα στην αγορά με τα μοντέλα First Edition

 

 

Η BMW Motorrad έκανε την είσοδό της στην κατηγορία cruiser με το λανσάρισμα της R 18 το Σεπτέμβριο του 2020, ενώ το Φεβρουάριο του 2021 ακολούθησε η R 18 Classic, το δεύτερο μέλος της νέας σειράς του μοντέλου. Η R 18 Classic ενσαρκώνει τη νοσταλγική μοτοσικλέτα τουρισμού, παραπέμποντας στα πρώτα χρόνια των μεγάλων cruisers που ήταν κατάλληλα για τουρισμό. Συγκριτικά με την πολύ μινιμαλιστική R 18, η R 18 Classic χαρακτηρίζεται κυρίως από τη μεγάλη ζελατίνα, τη σέλα συνεπιβάτη, τις βαλίτσες, τους βοηθητικούς προβολείς LED και τον εμπρός τροχό 16 ιντσών.

 

 

Και τα δύο μοντέλα R 18 πηγάζουν από την βαθιά παράδοση των μοτοσικλετών BMW. Τόσο τεχνικά όσο και οπτικά δανείζονται στοιχεία από διάσημα μοντέλα όπως η BMW R 5 και εστιάζουν και πάλι στα βασικά στοιχεία της μοτοσυκλέτας: καθαρόαιμη σχεδίαση, αξιόπιστη τεχνολογία και ένας κινητήρας boxer στο επίκεντρο της οδηγικής απόλαυσης, σε συνδυασμό με «καλούς κραδασμούς».

 

 

Το πολύ επιτυχημένο λανσάρισμα των BMW R 18 και R 18 Classic πραγματοποιήθηκε με τα μοντέλα First Edition. Η παραγωγή αυτών των αποκλειστικών, limited-edition μοντέλων θα σταματήσει στα τέλη Ιουλίου 2021, με πάνω από 13.000 αντίτυπα να έχουν ήδη κατασκευαστεί μέχρι σήμερα.

 

 


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...