Η Citroen WRT επικεντρώνεται στο 2020

Η Citroen WRT επικεντρώνεται στο 2020

Η Citroen WRT επικεντρώνεται στο 2020

Η Citroen WRT επικεντρώνεται στο 2020

Η Citroen WRT επικεντρώνεται στο 2020, με την αγωνιστική ομάδα του Γάλλου κατασκευαστή να κάνει ήδη τα πλάνα της για την επόμενη χρονιά.

 

Citroen WRC focuses on 2020

Citroen WRC focuses on 2020

Παρελθόν αποτελεί εδώ και μερικές ημέρες το ράλι Ισπανίας, με τους Σεμπαστιέν Οζιέ/Ζουλιέν Ινγκρασιά να μην καταφέρνουν να εξασφαλίσουν ένα καλό αποτέλεσμα. Το δίδυμο της Citroen αντιμετώπισε υδραυλικό πρόβλημα μόλις στη δεύτερη ΕΔ, αλλά μπόρεσαν στη δεύτερη ημέρα του ράλι να ανέβουν στην όγδοη θέση. Πάντως, δεν μπόρεσαν να εμποδίσουν τους Οτ Τανάκ και Μάρτιν Γιαρβεόχα να κερδίσουν τον τίτλο.

 

Πλέον, η Citroen WRT επικεντρώνεται στην επόμενη χρονιά. Σε αυτή όπου θα προσπαθήσει να ανακτήσει τα σκήπτρα. Στον τελευταίο φετινό αγώνα, που γίνεται στην Αυστραλία (14-17 Νοεμβρίου) θα αγωνιστεί με το ίδιο μαχητικό πνεύμα. Αυτό άλλωστε αποδεικνύεται από τα 11 φετινά βάθρα και τις τρεις νίκες.

 

Όσον αφορά στους Εσαπέκα Λάπι/Γιάνε Φερμ, βελτίωσαν τον ρυθμό τους την πρώτη ημέρα στο χώμα, αλλά αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν από βλάβη στον κινητήρα.

 

Citroen WRC focuses on 2020

Citroen WRC focuses on 2020

Δηλώσεις

 

Σεμπαστιέν Οζιέ (Οδηγός): Είναι σαφές ότι αυτό δεν ήταν το αποτέλεσμα που ελπίζαμε να πάρουμε σε αυτόν τον αγώνα. Ήμασταν αποφασισμένοι να πολεμήσουμε μέχρι το τέλος, αλλά δυστυχώς, όλα τελείωσαν νωρίς το Σαββατοκύριακο. Μετά το πρόβλημα της Παρασκευής, αναπόφευκτα τα επίπεδα αδρεναλίνης και κινήτρων δεν ήταν ποτέ τα ίδια, αλλά κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να είμαστε όσο το δυνατόν πιο επαγγελματίες, να δουλέψουμε με το set-up του αυτοκινήτου και να προσπαθήσουμε να πιέσουμε σκληρά. Συγχαρητήρια στον Οτ και τον Μάρτιν για την επιτυχή κατάκτηση των τίτλων. Το έκαναν με στιλ.

 

Εσαπέκα Λάπι (Οδηγός): Είμαι απογοητευμένος που ο αγώνας μου έφτασε σε ένα πρόωρο τέλος, δεδομένου ότι είχα απολαύσει ένα αρκετά σταθερό οδηγικό στιλ μέχρι εκείνο το σημείο, από την άποψη του ρυθμού. Ήμουν άνετος στο C3 WRC μου. Οι διαφορές ήταν μικρές και ήμασταν έτοιμοι για σκληρή μάχη. Ανυπομονούσα να δούμε πόση πρόοδο θα μπορούσαμε να σημειώσουμε στην άσφαλτο και οι χρόνοι που έκαναν οι Σεμπαστιέν και Ζουλιέν, υποδηλώνουν ότι ως ομάδα, έχουμε σίγουρα κινηθεί προς τη σωστή κατεύθυνση. Τώρα προσβλέπω στην Αυστραλία και θα τελειώσω την σεζόν με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

 

Πηγή: Citroen


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...