H CUPRA συμμετέχει στο Πρωτάθλημα Extreme E

CUPRA - Extreme E

H CUPRA συμμετέχει στο Πρωτάθλημα Extreme E

H CUPRA συμμετέχει στο Πρωτάθλημα Extreme E
H CUPRA συμμετέχει στο Πρωτάθλημα Extreme E

H CUPRA συμμετέχει στο Πρωτάθλημα Extreme E και γίνεται η που στηρίζει την κληρονομιά του μηχανοκίνητου αθλητισμού με τη συμμετοχή στο θεσμό Extreme E.

 

CUPRA - Extreme E

CUPRA – Extreme E

 

To Extreme E, ο αγωνιστικός θεσμός με αμιγώς ηλεκτρικά SUV, πρόκειται να ταξιδέψει σε μερικά από τα πιο ακραία και απομακρυσμένα μέρη του κόσμου το 2021. Η εναρκτήρια σεζόν θα διεξαχθεί σε πέντε διαφορετικές τοποθεσίες, στην Αρκτική, την έρημο, το τροπικό δάσος, τον παγετώνα και τον ωκεανό, επιλέγοντας μέρη που έχουν ήδη καταστραφεί ή επηρεαστεί από την κλιματική αλλαγή.



«CUPRA και Extreme E ακολουθούν την ίδια γραμμή και ανιτμετωπίζουν την πρόκληση να αποδείξουν ότι ηλεκτροκίνηση και μηχανοκίνητος αθλητισμός μπορούν να είναι ένας τέλειος συνδυασμός. Αυτό το είδος συνεργασιών ενισχύει την πορεία μας προς τον εξηλετρισμό καθώς θα έχουμε 2 plug-in υβριδικά μοντέλα μέχρι τις αρχές του 2021 και το πρώτο μας ηλεκτρικό όχημα, το CUPRA el-Born, που θα είναι έτοιμο από το δεύτερο εξάμηνο του επόμενου έτους», είπε ο Πρόεδρος της SEAT & CUPRA, Wayne Griffiths.



Extreme E: Μία ηλεκτρική οδύσσεια



Η CUPRA θα συνεργαστεί με την ABT Sportsline ως το βασικό συνεργάτη της αγωνιστικής ομάδας και θα συμβάλει στη σύνθεση μιας ομάδας μηχανικών και οδηγών για αυτήν την ηλεκτρική οδύσσεια. Το Extreme E διαθέτει ένα format, που σέβεται μεταξύ άλλων σημαντικών ζητημάτων, την ισότητα ευκαιριών μεταξύ φύλων. Οι ομάδες στο Extreme E, θα πρέπει να διαθέτουν δύο οδηγούς, έναν άντρα και μία γυναίκα, εκ των οποίων ο πρώτος οδηγός για την CUPRA είναι ο πρεσβευτής της, Mattias Ekström.




#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...