Η Ducati συνεχίζει τη διαδικασία ψηφιοποίησής της

Η Ducati συνεχίζει τη διαδικασία ψηφιοποίησής της

Η Ducati συνεχίζει τη διαδικασία ψηφιοποίησής της

Η Ducati συνεχίζει τη διαδικασία ψηφιοποίησής της
Η Ducati συνεχίζει τη διαδικασία ψηφιοποίησής της

Η Ducati συνεχίζει τη διαδικασία ψηφιοποίησής της με το Online Journey, μια εικονική περιήγηση στο Μουσείο της διάσημης κατασκευάστριας μοτοσυκλετών.

 

 

Ducati Museum

Ducati Museum

 

Μετά το Ducati Cares που παρουσιάστηκε λίγο πριν το καλοκαίρι, ώστε οι Ducatisti να μπορούν να επισκέπτονται τους αντιπροσώπους με απόλυτη ασφάλεια, να αλληλοεπιδρούν ψηφιακά για να κλείνουν ραντεβού ή να αξιολογούν εξ αποστάσεως την αγορά μοτοσυκλέτας, η ψηφιοποίηση εφαρμόστηκε και σε άλλες δραστηριότητες της εταιρείας, στην παραγωγή και τις παρεχόμενες υπηρεσίες.



Πιο πρόσφατη, η ψηφιοποίηση στο Μουσείο Ducati, επεκτείνοντας την ψηφιακή προσφορά του Borgo Panigale Experience μέσω του Ducati Museum Online Journey. Πρόκειται για πραγματικές ξεναγήσεις προσβάσιμες από υπολογιστή, smartphone ή tablet. Μάλιστα είναι συνοδευόμενες από τους ίδιους τους ειδικευμένους ξεναγούς του μουσείου, προκειμένου να ανακαλύψουν οι φίλοι της μάρκας – ακόμη και από απόσταση – τον τόπο όπου ο θρυλικός κατασκευαστής μοτοσυκλετών έκτισε τον μύθο του.

 

 

Racing Room

Racing Room

 

Αφιερωμένη στους λάτρεις της Ducati



Η ψηφιακή επίσκεψη στο Ducati Museum έχει διάρκεια περίπου 45 λεπτά της ώρας. Και φυσικά απευθύνεται σε όλους τους λάτρεις της ιστορίας της μάρκας. Κατά τη διάρκεια της ξενάγησης, οι χρήστες έχουν επίσης τη δυνατότητα να αλληλοεπιδράσουν με τον ξεναγό μέσω του συστήματος Q&A της πλατφόρμας.



Το κόστος της ξενάγησης στο Μουσείο Ducati είναι 10 €. Υπάρχουν διαθέσιμες τέσσερις επισκέψεις την εβδομάδα. Τρίτη στις 17.00 και Σάββατο στις 09.00, στα Αγγλικά. Πέμπτη και Κυριακή στις 17.00, στα Ιταλικά. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν κράτηση για την εικονική ξενάγηση απευθείας στην πλατφόρμα έκδοσης εισιτηρίων του Μουσείου, επιλέγοντας την επιθυμητή ημερομηνία, τη γλώσσα και την ώρα. Μόλις ολοκληρωθεί η κράτηση, μια επιβεβαίωση μέσω email παρέχει έναν κωδικό και τον σχετικό σύνδεσμο για «είσοδο» στο Μουσείο.



Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ξεναγήσεις και κρατήσεις, οι ενδιαφερόμενοι θα βρουν στο https://www.ducati.com/ww/en/borgopanigaleexperience






#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...