Η Esaote στο πλευρό της Ducati

Ducati with Esaote

Η Esaote στο πλευρό της Ducati

Η Esaote στο πλευρό της Ducati
Η Esaote στο πλευρό της Ducati

Η Esaote στο πλευρό της Ducati, με την πρώτη να αποτελεί επίσημο συνεργάτη της δεύτερης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP 2020.

 

Ducati with Esaote

Ducati with Esaote

 

Η συμφωνία των δύο πλευρών θα ξεκινήσει από τον πρώτο αγώνα της σεζόν 2020, στο Κατάρ, στις 8 Μαρτίου. Μάλιστα, όπως είναι λογικό, το λογότυπο της Esaote θα εμφανίζεται στις μοτοσικλέτες των Andrea Dovizioso και Danilo Petrucci.

 

“Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που έχουμε υπογράψει αυτή τη συμφωνία με την Esaote. Πρόκειται για μια ιταλική εταιρεία που οφείλει την επιτυχία της στην καινοτομία, τις τεχνολογικές δεξιότητες και τον επαγγελματισμό”. Αυτό δήλωσε αρχικά ο Paolo Ciabatti, Διευθυντής Αθλητισμού της Ducati Corse. Και συμπλήρωσε… “Η Esaote, αν και δραστηριοποιείται σε έναν τομέα πολύ διαφορετικό από τον δικό μας, μοιράζεται πολλές κοινές αξίες με τη Ducati. Έχει κατορθώσει να βρίσκεται στην κορυφή ανταγωνιζόμενη τεράστια παγκόσμια brands. Ελπίζουμε ότι αυτή η νέα συνεργασία μεταξύ των δύο εταιρειών θα αποτελέσει πηγή αμοιβαίας ικανοποίησης τόσο για τα αθλητικά αποτελέσματα του πρωταθλήματος MotoGP όσο και για τις κοινές πρωτοβουλίες που θα αναπτύξουμε μαζί».

 

Σχετικά με την Esaote

 

Ο όμιλος Esaote κατέχει ηγετική θέση στον τομέα του βιοϊατρικού εξοπλισμού, ιδίως στους τομείς του υπερήχου, της μαγνητικής τομογραφίας και του λογισμικού για τη διαχείριση της διαγνωστικής διαδικασίας. Η εταιρεία απασχολεί σήμερα περίπου 1.150 άτομα και έχει έδρα στη Γένοβα. Διαθέτει μάλιστα τις δικές της μονάδες παραγωγής και έρευνας στην Ιταλία και την Ολλανδία, δραστηριοποιείται δε συνολικά σε 80 χώρες του κόσμου.




#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...