Η FCA δημιούργησε το e-Mobility

Η FCA δημιούργησε το e-Mobility

Η FCA δημιούργησε το e-Mobility

Η FCA δημιούργησε το e-Mobility
Η FCA δημιούργησε το e-Mobility

Εστιάζοντας στην προστασία του περιβάλλοντος αλλά και στην παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, η FCA δημιούργησε το eMobility.

 

 

FCA e-Mobility

FCA e-Mobility

 

Στόχος του Ομίλου FCA είναι η ανάπτυξη των δομών που θα επιτρέψουν την αποδοτικότερη αξιοποίηση των εξηλεκτρισμένων επιλογών αυτοκίνησης.

 

 

Στο πλαίσιο αυτό, η ανάπτυξη του eMobility by FCA και στην Ελλάδα -παράλληλα με την εμπορική διάθεση νέων ηλεκτρικών και plugin hybrid μοντέλων- έρχεται να ενισχύσει την παρουσία του Ομίλου σε αυτή τη νέα εποχή για το χώρο του αυτοκινήτου.

 

 

Εστιάζοντας σε μια σειρά σημαντικών λύσεων

 

 

Το e-Mobility είναι μια νέα δομή που εστιάζει σε όλες εκείνες τις λύσεις που δίνουν απαντήσεις στις προκλήσεις που φέρνει αυτή η νέα εποχή για το χώρο της αυτοκίνησης. Η ανάπτυξη νέων εξηλεκτρισμένων προϊόντων, δομών φόρτισης, προηγμένων τεχνολογιών, αλλά και υπηρεσιών που θα κάνουν πιο διαφανή και προσιτή τη χρήση των ηλεκτρικών και plugin hybrid μοντέλων, αποτελούν στοιχεία που θα οδηγήσουν σε μια πιο άνετη, φιλική -για το χρήστη και το περιβάλλον-, αλλά και προσιτή για όλους εφαρμογή της ηλεκτροκίνησης..

 

 

Η ανάπτυξη του προγράμματος eMobility και στην Ελλάδα συμπίπτει με τη διάθεση νέων δυναμικών εξηλεκτρισμένων προϊόντων από τον Όμιλο Fiat Chrysler Automobiles, όπως τα νέα Plugin Hybrid Jeep Renegade 4xe και Jeep Compass 4xe, τα οποία λόγω των εξαιρετικά χαμηλών εκπομπών ρύπων (CO2 <50γρμ./χλμ) και τις Λιανικές Τιμές Προ Φόρων που βρίσκονται κάτω από το όριο των 40.000€, απαλλάσσουν από την καταβολή φόρου τους χρήστες εταιρικών αυτοκινήτων. Παράλληλα το νέο αμιγώς ηλεκτρικό Fiat 500 έρχεται για να προσφέρει πρωτοποριακά χαρακτηριστικά για την κατηγορία (επίπεδο αυτόνομης οδήγησης 2, επιλογή cabrio αμαξώματος, κ.α.), μαζί με το απαράμιλλο στιλ της οικογένειας 500.

 

 

Δηλώσεις Γιώργου Μπακόπουλου

 

 

«Ο Όμιλος Fiat Chrysler Automobiles διαχρονικά εστιάζει με συνέπεια στην προστασία του περιβάλλοντος, αλλά και στην παροχή πρακτικών και έξυπνων λύσεων αυτοκίνησης για όλους», ανέφερε ο κ. Γιώργος Μπακόπουλος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της FCA Greece. «Το πρόγραμμα eMobility αποτελεί ακόμα ένα σημαντικό βήμα προς αυτή την κατεύθυνση, αφού έρχεται με ένα δομημένο τρόπο να στηρίξει αυτή τη προσπάθεια που θα επιτρέψει σε όλους να απολαύσουν τα οφέλη της ηλεκτροκίνησης. Με την ανάπτυξη των πρωτοβουλιών του eMobility της FCA και στην Ελλάδα, φιλοδοξούμε να προσφέρουμε στο καταναλωτικό της χώρας μας τη δυνατότητα να απολαύσει στο μέγιστο βαθμό τα πλεονεκτήματα της εξηλεκτρισμένης αυτοκίνησης.»


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...