Η Ford αναβαθμίζει το Transit Connect

Η Ford αναβαθμίζει το Transit Connect

Η Ford αναβαθμίζει το Transit Connect

Η Ford αναβαθμίζει το Transit Connect
Η Ford αναβαθμίζει το Transit Connect

Η Ford αναβαθμίζει το Transit Connect προσφέροντας τη χαμηλότερη κατανάλωση, ενώ για πρώτη φορά το όχημα διατίθεται και σε έκδοση με ωφέλιμο φορτίο 1 τόνου.

 

 

Transit Connect

Transit Connect

 

 

Η εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση σημαίνει μείωση του κόστους καυσίμου για τους επαγγελματίες πελάτες, ενώ οι μικρότερες εκπομπές CO2 μεταφράζονται σε μείωση των βλαβερών αερίων που ευθύνονται για το φαινόμενο του θερμοκηπίου.



Οι αναβαθμίσεις ισχύουν για όλη την οικογένεια του Transit Connect, το οποίο αναμένεται στις εκθέσεις των εμπόρων της Ford από τα μέσα Νοεμβρίου.



Βελτιστοποιημένες τιμές κατανάλωσης και ωφέλιμου φορτίου



Κανένα άλλο όχημα της κατηγορίας LCV δεν προσφέρει κατανάλωση μικρότερη από του Transit Connect, γεγονός που επιτρέπει στους επαγγελματίες πελάτες να μειώσουν τις λειτουργικές δαπάνες όπως και το αποτύπωμα άνθρακα.



Το δημοφιλές Transit Connect – στην έκδοση L1 Trend – καταναλώνει 4,1 l/100 km με εκπομπές CO2 109 g/km στον κύκλο NEDC (5,1 l/100 km, 134 g/km στο πρωτόκολλο WLTP) 2 με τον προηγμένο κινητήρα ντίζελ 1.5L EcoBlue της Ford σε εκδόσεις ισχύος 75 και 120 ίππων, σε συνδυασμό με 6-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο. Τα νέα ελαστικά χαμηλής αντίστασης κύλισης συνεισφέρουν με τη σειρά τους στη βελτιστοποιημένη κατανάλωση.

 

 

Ford Transit Connect interior look

Ford Transit Connect cockpit

 

 

Στην υπηρεσία των πελατών



Η Ford ανταποκρίθηκε άμεσα στις ανάγκες των πελατών για αύξηση της μεταφορικής ικανότητας του Transit Connect, βελτιώνοντας το ωφέλιμο φορτίο στα 982 kg – αύξηση 79 kg έναντι προηγούμενων εκδόσεων – χωρίς συμβιβασμούς στην ευελιξία ή την κατανάλωση καυσίμου. Η αναβάθμιση των συνδυασμών σε ζάντες και ελαστικά και η αφαίρεση του προαιρετικού διπλού καθίσματος συνοδηγού συνετέλεσαν στην αύξηση του ωφέλιμου φορτίου. Το διπλό κάθισμα συνοδηγού εξακολουθεί να διατίθεται προαιρετικά για τις εκδόσεις με χαμηλότερο ωφέλιμο φορτίο.



Οι πελάτες που επιθυμούν μικτό βάρος 2.501 kg και μέγιστο ωφέλιμο φορτίο 982 kg εξακολουθούν να έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν το κινητήριο σύνολο που καλύπτει καλύτερα τις λειτουργικές απαιτήσεις τους. Μεταξύ αυτών είναι οι κινητήρες ντίζελ 1.5L EcoBlue σε εκδόσεις ισχύος 100 ή 120 ίππων με 6-τάχυτο μηχανικό ή 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο για μεγαλύτερη άνεση στο ταξίδι και τις μεταφορές φορτίων.



Η Ford ενέκρινε επίσης τη χρήση βιοκαυσίμου HVO για τον κινητήρα ντίζελ 1.5L EcoBlue μετά από ένα εξαντλητικό πρόγραμμα δοκιμών προκειμένου να διασφαλίσει ότι δεν θα επηρεαστούν οι επιδόσεις και η λειτουργικότητα του οχήματος.

 

 

Transit Connect

Transit Connect

 

 

Transit Connect Limited



Η νέα έκδοση Limited του Transit Connect υιοθετεί ιδιαίτερα σχεδιαστικά στοιχεία, όπως ζάντες αλουμινίου 16” Sparkle Silver και εξωτερικούς καθρέπτες, χειρολαβές θυρών και πλαϊνά διακοσμητικά βαμμένα στο χρώμα του αμαξώματος. Οι οδηγοί θα μπορούν να επωφελούνται των πλεονεκτημάτων που προσφέρουν στοιχεία εξοπλισμού, όπως τα θερμαινόμενα καθίσματα, ο αυτόματος φωτισμός και οι καθαριστήρες παρμπρίζ με αισθητήρα βροχής, για άνεση και ευεξία ακόμα και μετά από πολύωρη οδήγηση .






#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...