H Ford μετατρέπει το αγωνιστικό P1 στον απόλυτο προσομοιωτή

H Ford μετατρέπει το αγωνιστικό P1 στον απόλυτο προσομοιωτή

H Ford μετατρέπει το αγωνιστικό P1 στον απόλυτο προσομοιωτή

H Ford μετατρέπει το αγωνιστικό P1 στον απόλυτο προσομοιωτή
H Ford μετατρέπει το αγωνιστικό P1 στον απόλυτο προσομοιωτή

 

H Ford μετατρέπει το αγωνιστικό P1 στον απόλυτο προσομοιωτή παιχνιδιών και λανσάρει το επόμενο Supervan για τους φίλους της.

 

 

Ford Games

Ford Games

 

Το αγωνιστικό P1 – το οποίο διαθέτει εξωτερικούς χρωματισμούς εμπνευσμένους από το χώρο του gaming – τροφοδοτείται από έναν σταθμό εργασίας HP Z4 με τους παίκτες να συμμετέχουν στο παιχνίδι μέσω ενσωματωμένων πεντάλ και τιμονιού. Ο αναβαθμισμένος φωτισμός εμπρός και πίσω πάλλεται όπως η ανάσα ενός ανθρώπου που κοιμάται ενόσω το P1 βρίσκεται σε κατάσταση αναμονής για το επόμενο παιχνίδι. Στη συνέχεια όμως ζωντανεύουν κατά τη διάρκεια του αγώνα καθώς τα πίσω φώτα συγχρονίζονται κάθε φορά ο παίχτης φρενάρει, προσφέροντας με τον τρόπο αυτό μια σαφή και άμεσα ορατή σύνδεση με τα τεκταινόμενα στους εξωτερικούς παρατηρητές.

 

 

Το νέο αυτό εγχείρημα θα ακολουθήσει παρόμοια πορεία με τον αγωνιστικό P1, με τους gamers να καλούνται να ψηφίσουν για τα διαφορετικά στοιχεία του σχεδιασμού καθ’ όλη τη διαδικασία εξέλιξης. Το εναρκτήριο λάκτισμα δόθηκε κατά τη διάρκεια του ζωντανού σόου της Team Fordzilla στη φετινή gamescom 2021, με τους τηλεθεατές να ψηφίζουν αν προτιμούν ένα Sportvan για την πίστα ή ένα offroad όχημα για αγώνες ράλι.

 

 

Ο αγωνιστικός προσομοιωτής P1

 

 

Ο προσομοιωτής λειτουργεί με έναν σταθμό εργασίας Z4 Intel Xeon W2295 3.00Ghz με 18 πυρήνες και κάρτα γραφικών Nvidia RTX A6000 48GB. Ο Z4 είναι ο πιο δημοφιλής σταθμός εργασίας της HP και είναι ιδανικός για τις απαιτήσεις απόδοσης του προσομοιωτή. Επίσης, είναι συμβατός με το HP Reverb G2 VR Headset που επιτρέπει μια ακόμα πιο καθηλωτική «εικονική» εμπειρία.

 

 

Team Fordzilla

 

 

Η Team Fordzilla παρουσιάστηκε στην gamescom in 2019 με στόχο να σχηματίσει ομάδες οδηγών σε Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία και Ην. Βασίλειο, με κάθε μια να διαθέτει τον δικό της επικεφαλής αρχηγό. Εκτός από το να διαγωνίζεται σε περιφερειακά και ευρωπαϊκά πρωταθλήματα sim-racing, η Team Fordzilla φιλοξένησε επίσης το 2020 τον πρώτο δικό της διαγωνισμό: το Fordzilla Cup.

 

 

Project P1 Concept

 

 

Στην gamescom 2020 αποκαλύφθηκε η αρχική έκδοση του Team Fordzilla P1, το οποίο αποτέλεσε το πρώτο εικονικό αγωνιστικό αυτοκίνητο που σχεδιάστηκε μετά από συνεργασία ανάμεσα σε gamers και τους σχεδιαστές μιας αυτοκινητοβιομηχανίας. Επιπλέον, η ομάδα αποκάλυψε ένα πραγματικό μοντέλο πλήρους κλίμακας μόλις μετά από τρεις μήνες.


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...