Η Ford προτάσσει την έννοια της οδηγικής απόλαυσης

Η Ford προτάσσει την έννοια της οδηγικής απόλαυσης

Η Ford προτάσσει την έννοια της οδηγικής απόλαυσης

Η Ford προτάσσει την έννοια της οδηγικής απόλαυσης
Η Ford προτάσσει την έννοια της οδηγικής απόλαυσης

 

Η Ford προτάσσει την έννοια της οδηγικής απόλαυσης στο φετινό Goodwood Festival of Speed μέσα από μία πλήρως εξηλεκτρισμένη γκάμα οχημάτων.

 

Mustang Mach-E

Mustang Mach-E

 

 

Καθώς η Ford ετοιμάζεται να παρουσιάσει μία αμιγώς ηλεκτρική γκάμα αυτοκινήτων δρόμου, αγωνιστικών και πρωτοτύπων για πρώτη φορά στο φετινό Goodwood Festival of Speed που πραγματοποιείται στο West Sussex του Ηνωμένου Βασιλείου, η εταιρεία δείχνει ακόμα πιο αποφασισμένη να προσφέρει συναρπαστικές και απολαυστικές οδηγικές εμπειρίες στους πελάτες της, όποιο κινητήριο σύνολο και αν επιλέξουν (mild hybrid, full hybrid, plugin hybrid ή αμιγώς ηλεκτρικό).

 

 

Η Ford ήδη αναβαθμίζει τη δυναμική συμπεριφορά των επιβατικών μοντέλων της αξιοποιώντας τόσο τα διαπιστευτήρια όσο και τα προφανή οφέλη των ηλεκτροκινητήρων, όπως η άμεση απόκριση και η υψηλή ροπή.

 

 

Τώρα, η Ford υπόσχεται επίσης ότι εκτός από το ότι δεν πρόκειται να θυσιάσει ποτέ τις οδηγικές συγκινήσεις στο βωμό της βελτιστοποιημένης κατανάλωσης, θα επεκτείνει τη δέσμευσή της στην οδηγική απόλαυση και με τα ηλεκτροκίνητα μοντέλα της, ώστε οι πελάτες να βιώνουν μοναδικές εμπειρίες ακόμα και όταν αυτά είναι σταματημένα – όπως στη φάση της φόρτισης. Προηγμένες ψηφιακές υπηρεσίες θα υποστηρίζονται του μέσω του μόντεμ FordPass Connect, της εφαρμογής FordPass και πολλών ακόμα τεχνολογιών όπως το SYNC επόμενης γενιάς.

 

 

Απόλαυση από τη θέση του οδηγού ή των επιβατών

 

 

Κάθε ηλεκτροκίνητο επιβατικό όχημα της Ford περιλαμβάνει καινοτομίες που συμπληρώνουν τη βελτιστοποιημένη απόδοση με αναβαθμισμένες οδηγικές εμπειρίες. Για παράδειγμα:

 

  • Η αμιγώς ηλεκτρική Mustang MachE GT χρησιμοποιεί τους ανεξάρτητους εμπρός και πίσω ηλεκτροκινητήρες της προσφέροντας μία προηγμένη φιλοσοφία τετρακίνησης με στόχο τη βέλτιστη ελκτική πρόσφυση

  • Τα Kuga PlugIn Hybrid και Kuga Hybrid διαθέτουν μία λειτουργία που προσομοιώνει τις γνωστές αλλαγές ταχυτήτων ενός συμβατικού αυτόματου κιβωτίου με στόχο τη μεγαλύτερη εμπλοκή του οδηγού στα οδηγικά δρώμενα

  • Τα μοντέλα Puma, Fiesta και Focus EcoBoost Hybrid φέρουν μία ενσωματωμένη μίζα / γεννήτρια με κίνηση μέσω ιμάντα που χρησιμοποιεί την ανακτημένη ενέργεια για να συμπληρώνει τη συνολική διαθέσιμη ροπή του κινητήρα, με στόχο την πιο άμεση απόκριση στην εν κινήσει επιτάχυνση

 

 

Η Ford δοκιμάζει επίσης μία προγνωστική, έξυπνη τεχνολογία προβολέων 5 που χρησιμοποιεί δεδομένα τοποθεσίας σε πραγματικό χρόνο για να κατευθύνει τις δέσμες τους προς τις επερχόμενες στροφές πριν καν γίνουν αντιληπτές από τους οδηγούς, αυξάνοντας έτσι την οδηγική απόλαυση.

 

 

FORDZILLA

FORDZILLA

 

Από τους αγώνες στην πραγματικότητα

 

 

Η ανθρωποκεντρική σχεδίαση βρίσκεται στην καρδιά της φιλοσοφίας της Ford στον τομέα της οδηγικής απόλαυσης. Υπό τα πρίσμα αυτό η εταιρεία παρουσιάζει στο φετινό Goodwood μία replica κανονικών διαστάσεων ενός από τα πιο καινοτόμα πρωτότυπα μοντέλα της μέχρι σήμερα: ο λόγος για το εντυπωσιακό Team Fordzilla P1.

 

 

Κάνοντας την πρώτη του εμφάνιση με νέα χρώματα προς τιμήν της 55ης επετείου της διάσημης νίκης της Ford στο Le Mans το 1966, το Team Fordzilla P1 είναι το πρώτο εικονικό αγωνιστικό αυτοκίνητο που δημιουργεί η gaming κοινότητα σε συνεργασία με ένα κατασκευαστή αυτοκινήτων. Σχεδόν 250.000 φίλοι της Ford ψήφισαν στο Twitter για τη επιλογή στοιχείων του οχήματος όπως η θέση οδήγησης, ο σχεδιασμός του cockpit και το σύστημα κίνησης, με σκοπό τη δημιουργία του απόλυτου εικονικού αγωνιστικού αυτοκινήτου, σχεδιασμένου για ψηφιακές οδηγικές συγκινήσεις.

 

 

Το όχημα διαθέτει μία εντυπωσιακή καλύπτρα που παραπέμπει σε πολεμικό αεροσκάφος και συνδυάζει ένα έντονα σμιλεμένο εμπρός τμήμα τύπου Ford GT με ένα εντελώς ακάλυπτο πίσω τμήμα για την ανάδειξη της αεροδυναμικής. Το εσωτερικό είναι εξίσου επαναστατικό, με μονάδες ειδοποίησης LED που ενημερώσουν συνεχώς τον οδηγό και το συνοδηγό για την κατάσταση της πίστας, ενώ μία ενσωματωμένη οθόνη στο τιμόνι επιτρέπει το διαμοιρασμό live δεδομένων με το pit wall.

 


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...